21.1 C
Šentjur pri Celju
13/04/2024
sentjur.net

Flapjacks TamKoUčiri

Celje, 18. 4. 2014 – Šentjurska glasbena skupina Flapjacks je do zadnjega kotička napolnila kletni del krčme TamKoUčiri. Swingovsko-boogijevsko obarvan koncert je zaznamovala vsem dobro poznana glasba iz zlatih let glasbe, ki v zadnjih časih postaja vedno bolj popularna.

Skupino sestavlja devet članov, ki so že dlje časa odrsko aktivni. Pevec Primož Pečar, kitarista Tomaž Klajnšek in Jernej Varlec, bas kitarist Matic Lenko, bobnar Sašo Mulej, klaviaturist Tomaž Jeraj in »brass sekcija« Benjamin Cerkvenik, Ožbej Zevnik in Andraž Bizjak. Vsi so tudi izkušeni glasbeniki, kar se precej pozna v njihovi uigranosti in sproščenosti na odru.

Za vse dobre glasbe in plesa željne obiskovalce je bil prostor premajhen, kar se je poznalo tudi na temperaturi v prostoru. Glasbeniki bi skoraj potrebovali še desetega člana, ki bi jim med energičnim nastopom s čel brisal pot. (Z. B.)

Sorodne novice

Dom starejših in VDC Šentjur prejemika Listine mesta Šentjur

Jure Godler

Na Ramni swingali pozno v noč

Zoran Borovšak

Športni minikoncert

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več