14.7 C
Šentjur pri Celju
22/05/2024
sentjur.net

Gasilski zvezi Šentjur bronasti znak za sodelovanje

Rogaška Slatina, 27. 6. 2023 – Ob dnevu slovenske policije, ki ga v Sloveniji praznujemo 27. junija, so policisti pripravili proslavo v Kulturnem domu v Rogaški Slatini, kjer so podelili bronaste, srebrne in zlate znake policije za sodelovanje. Med prejemniki priznaj je bila tudi Gasilska Zveza Šentjur, ki je bila predlagana za dobitnico bronastega znaka. Bronasti znak policije za sodelovanje se podeli za uspešno sodelovanje ali pomoč policiji pri opravljanju nalog, povezanih s širitvijo varnostne kulture ali krepitvijo in razvojem varnosti, ali za uspešno sodelovanje in pomoč pri posamezni varnostni akciji.

Gasilska Zveza je bila tako predlagana s strani načelnika Policijske postaje Šentjur, Ludvika Petriča. Bronasti znak je tako prevzel poveljnik GZ Uroš Siter, ki je za naš medij dodal: »Gasilska Zveza Šentjur se ob prejemu bronastega znaka zahvaljuje za izkazano zaupanje in dobro medsebojno sodelovanje.« (Tjaša Ferlež, foto: GZŠ)

Sorodne novice

Spomnili so se padlih za domovino

Jure Godler

Ludvik Petrič: Zaznavamo porast gospodarske kriminalitete

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več