10.9 C
Šentjur
19/09/2019
sentjur.net

Hrvaški “predavatelj” zabaval občinstvo Pri kulturni pip’ci

Šentjur, 23. 8. 2019 – Pri kulturni pip’ci so pripravili še eno poslastico iz kulturnega poletnega menija. V goste so namreč povabili standup komika Pedjo Bajovića, ki živi v Zagrebu, rodil se je v Črni Gori, vmesna leta pa preživel v Bosni in Srbiji. Ta je sprva pozdravil občinstvo, ki se je posedlo po ličnih stolih in klopeh, v polomljeni slovenščini, nakar so oboji ugotovili, da je bolje, da nadaljuje v maternem jeziku. Bajović velja za enega prvih standup komikov, svoje nastope pa je začel že leta 2005 in velja za veterana standupa. V Šentjurju je nastopil s svojim sklopom Rok trajanja, ki je le eden od aktualnih nastopov, ki jih komik izvaja. V svojem nastopu se je komik dotaknil predvsem svojega življenja. Kako je svojim staršem razlagal, kaj počne v življenju, na koncu se je moral sprijazniti s poenostavljeno razlago, da je predavatelj, saj nagovarja občinstvo.

Prav tako je poudarek dal svoji integraciji v Hrvata, o njegovih osemletnih izkušnjah v iskanju državljanstva, o dobrososedskih odnosih z navijaško skupino Bad boys blue (Zločesti modri dečki) in drugih dogodkih svojega življenja. Dotaknil se je tudi svoje dvoletne avanture v ZDA, kjer so dekleta padala na njegov tuji naglas oziroma niso. Prav tako ni ostal dolžan Slovencem, ki se jih je dotaknil s kakšno opazko, kar pa je samo povzročilo salve smeha. Zagotovo dogodek v Zgornjem trgu, ki ga je bilo vredno obiskati. (Jure Godler)

Sorodne novice

Tin Vodopivec s prijatelji napolnil Zgornji trg pri Kulturni pip’ci

Jure Godler

V gasilski obleki stregel goste

Tjaša Ferlež

Zagrebški stand up na obisku v Šentjurju

Jure Godler

Akustični koncert ob izpadih elektrike

Jure Godler

Epiki praznovali 15-letnico delovanja

Jure Godler

Ob mrzlem deževnem večeru so se greli s smehom

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več