7 C
Šentjur pri Celju
27/02/2021
sentjur.net

Hudo pretepeni po mesecu in pol umrl

Šentjur, 9. 3. 2017 – Šentjurski policisti so bili 26. januarja 2017 v popoldanskih urah obveščeni, da naj bi trije moški na območju Šentjurja napadli 51-letnega domačina. Na podlagi zbranih obvestil so šentjurski policisti v začetku tega meseca zaradi suma storitve kaznivih dejanj nasilništvo in povzročitev hude telesne poškodbe ovadili dve osebi. Eno z območja Šentjura in drugo z območja Celja. Z zbiranjem podatkov o tretjem osumljencu še nadaljujejo.

“Ta konec tedna smo bili obveščeni, da je 51-letni moški doma z območja Šentjurja umrl. Zaenkrat še ne moremo potrditi, ali je umrl zaradi posledic napada, saj še čakamo na določene  izsledke sodne obdukcije. Glede na zahtevnost ugotavljanja bo verjetno še nekaj časa trajalo, da bomo prišli do ugotovitve vzroka smrti,” je za sentjur.net povedala tiskovna predstavnica PU Celje Milena Trbulin. Rezultati obdukcije bodo verjetno znani v prihodnjem mesecu, od tega pa je odvisno, ali bodo policisti v ovadbi upoštevali nasilništvo ali pa uboj oz. celo umor. (PU Celje)

Sorodne novice

Stanovanjski požar v Ostrožnem terjal življenje

Jure Godler

Voznika na AC sta se ovirala in na koncu stepla

Jure Godler

V prometni nesreči umrl kolesar

Jure Godler

Smrtna nesreča pred planinskim klancem

Jure Godler

Voznik zapeljal v jarek in umrl

Jure Godler

Je bil načrtovan umor ljubezenskega tekmeca obravnavan zelo milo?

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več