14.2 C
Šentjur pri Celju
03/10/2023
sentjur.net

Hura, prosti čas

OŠ Hruševec Šentjur je ponovno odprla svoja vrata otrokom in mladim ter omogočila, da se v okviru športnega programa ‘Hura, prosti čas’ aktivno udejstvujejo. Tako so svoj prosti čas preživljali ob koncih tedna, sledijo pa aktivnosti tudi med poletnimi počitnicami.

Hura, prosti čas – ob vikendih

Športno-gibalne aktivnosti ob koncih tedna so se v Šentjurju in okolici izvajale za otroke in mlade v maju in juniju 2023. Udeleženci so se srečali z lokostrelstvom in plesom. Lokostrelstvo se je izvajalo v telovadnici OŠ Hruševec Šentjur in na Brecljevem na 3D-progi. Pri lokostrelstvu so sodelovali tudi starši, mentorji in starejši člani društva Šentlok, kar je bil velik doprinos k medgeneracijskemu sodelovanju. Pri plesu je sodelovala ekipa Plesne šole TBA. Učiteljice plesa so otroke in mlade odlično pripravile na zaključno plesno produkcijo, ki si jo je ogledalo veliko število obiskovalcev.

Hura, prosti čas – med poletnimi počitnicami

”Hura, prosti čas” se bo na OŠ Hruševec Šentjur izvajal tudi v času poletnih počitnic, od ponedeljka do petka, od 8.00 do 11.00, in sicer:

  • od 21. do 25. 6. 2023,
  • od 3. do 7. 7. 2023 in
  • od 21. do 25. 8. 2023.

S tem je otrokom in mladim zagotovljeno aktivno in športno preživljanje prostega časa. Po različnih koncih Slovenije se bo odvijalo kar 87 različnih programov. Programi so eno- ali dvotedenski. Program ‘Hura, prosti čas’ sofinancira Zavod za šport RS Planica. Vabljeni k udeležbi v poletnih dneh. (Claudia Rabuza)

Sorodne novice

Počitniške ustvarjalnice za otroke in mobilni heroji za starejše

Jure Godler

Prejeli smo: Žur za konec šolskih ur je uspel

Jure Godler

OŠ Hruševec Šentjur v energetsko sanacijo

Jure Godler

Aktivne krompirjeve počitnice

Jure Godler

Počitniški direndaj na Ljudski univerzi Šentjur

Jure Godler

OŠ Hruševec Šentjur prejela »priznanje digitalna šola«

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več