14.2 C
Šentjur pri Celju
03/10/2023
sentjur.net

Jure Raztočnik novi predsednik šentjurske SD

V četrtek, 17. maja, so v Območni organizaciji Socialnih demokratov Šentjur, izvedli volilno-programsko konferenco na kateri so bili izvoljeni novi člani v organe območne organizacije. Za novega predsednika Območne organizacije Socialnih demokratov Šentjur, ki pokriva območje občin Dobje in Šentjur, je bil izvoljen Jure Raztočnik. Podpredsednika OO SD Šentjur sta postala Karl Čadej in Uroš Erjavec, sekretar pa Zvone Leskovšek.
V predstavitvi programa dela OO SD Šentjur v prihodnjih štirih letih je novi predsednik kot ključno nalogo poudaril pripravo programa OO SD Šentjur do leta 2020, kot glavnega strateškega in programskega dokumenta, na podlagi katerega bo v naslednjih letih stranka delovala. Največ pozornosti pa bo novo predsedstvo OO SD Šentjur namenilo krepitvi pozicije socialnih demokratov v obeh občinah s širitvijo mreže članstva ter pripravami na naslednje lokalne volitve.

Sorodne novice

Intervencijski center Šentjur na prvi stopnički do realizacije

Jure Godler

Zakrament svetega obhajila prejelo 69 otrok

Jure Godler

V Šentjurju in v Štorah umrla dva voznika osebnih vozil

Jure Godler

O načrtih Združenja zgodovinskih mest Slovenije tokrat v Šentjurju

Jure Godler

Del gasilske olimpijade tudi v naših krajih

Tjaša Ferlež

Kolesarji švignili mimo Šentjurja nazaj na Ponikvo

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več