14.5 C
Šentjur pri Celju
19/09/2020
sentjur.net

Prejeli smo: KEA bo gradila centralno skladišče

Podjetje Kea d.o.o., ki pod svojim okriljem združuje 28 trgovin po celjski, mariborski in primorski regiji, bo še pred koncem januarja začelo z gradnjo distribucijsko-logističnega centra v industrijski coni Šentjur – Hruševec. Zaključek gradbenih del je predviden v mesecu avgustu, ko bi objekt v velikosti 3000 kvadratnih metrov, v katerem se bo nahajalo centralno skladišče za oskrbo vseh trgovin, prav tako pa tudi poslovni del s pisarnami, dokončno odprl svoja vrata. Skupna investicija celotnega projekta znaša 1,8 milijona evrov.

“Skrb za kupce je vodilo našega delovanja, s tem pa sovpada želja po čim boljši ponudbi v naših trgovinah. Z novim distribucijsko-logističnim centrom bomo precej olajšali naše poslovanje, saj smo dosedanje kapacitete s hitro rastjo podjetja že povsem zapolnili. Na enem mestu bomo tako združili vso logistično poslovanje v verigi trgovin Kea, gre pa seveda za enega najpomembnejših strateških korakov v delovanju našega podjetja,“ je ob predstavitvi projekta dejal direktor podjetja Kea d.o.o. Boštjan Kukovičič.

Sorodne novice

Prejeli smo: Miklavž obdaril otroke v Supermarketu KEA

Jure Godler

Prejeli smo: KEA ponovno obdarila otroke zaposlenih

Jure Godler

Otroke zaposlenih v KEI obdaroval Božiček

Jure Godler

Kea sedaj tudi na Ponikvi

Zoran Borovšak

Naj osebnost Šentjurskih novic 2014 je Boštjan Kukovičič

Jure Godler

Flashmobali v šentjurskih trgovinah

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več