14.5 C
Šentjur pri Celju
19/09/2020
sentjur.net

Prejeli smo: KEA ponovno obdarila otroke zaposlenih

Šentjur, 5. 12. 2017 – V podjetju Kea d.o.o., ki pod svojim okriljem združuje 28 trgovin po celjski, mariborski in primorski regiji, smo tudi v tem predprazničnem času poskrbeli za presenečenje, ki bo otrokom naših zaposlenih nedvomno ostalo v lepem spominu. Sedaj že tradicionalno, že tretjič zapored, smo v podjetju zanje pripravili posebno praznično obdarovanje.

Približno 140 otrok je včeraj v Ipavčevem kulturnem centru Šentjur najprej uživalo ob zanimivi in igrivi gledališki predstavi Praznična nogavička, ki jo je pripravilo Gledališče Kukuc. Skupno druženje pa je vrhunec doživelo ob prihodu Božička, s katerim so najmlajši veselo prepevali praznične pesmi, dobri mož pa je vsem otrokom prinesel tudi darila.

V našem podjetju radi rečemo, da smo vsi skupaj del ene velike družine, kar je tudi glavni razlog, da smo se pred tremi leti odločili za obdarovanje otrok zaposlenih. Pogled na naše najmlajše, ki se zadovoljno družijo, igrajo in prepevajo, je resnično čudovit, s to tradicijo pa bomo zagotovo nadaljevali tudi v prihodnje. S to majhno gesto, pa tudi z drugimi aktivnostmi, ki jih pripravljamo, si vselej želimo poskrbeti za čim boljše počutje naših zaposlenih, posledično pa tudi njihovih najbližjih,“ poudarja direktor podjetja Kea d. o. o. Boštjan Kukovičič.

V tem letu je svoja vrata odprla že 28. trgovina Kea, podjetje pa sedaj zaposluje že več kot 270 ljudi. Glavno vodilo našega delovanja je nedvomno skrb za zadovoljstvo kupcev, tudi v prihodnje pa se bomo trudili biti trgovina prijaznih in zadovoljnih ljudi.

Sorodne novice

Med počitnicami so otroci obiskali varovance VDC

Tjaša Ferlež

Prejeli smo: KEA bo gradila centralno skladišče

Jure Godler

Prejeli smo: Miklavž obdaril otroke v Supermarketu KEA

Jure Godler

Dedek Mraz obdaril 1150 šentjurskih otrok

Jure Godler

Otroke zaposlenih v KEI obdaroval Božiček

Jure Godler

Kea sedaj tudi na Ponikvi

Zoran Borovšak
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več