9.2 C
Šentjur pri Celju
31/10/2020
sentjur.net

Konjenica Sveti Štefan s prijatelji in ljubitelji konj

Sveti Štefan, 13. 10. 2018 –  Člani konjenice Sveti Štefan so imeli piknik s svojimi prijatelji, ki so prišli od blizu in daleč. Sam začetek se je začel z vožnjo z zapravljivčki po prelepih obronkih Svetega Štefana. Prvi postanek je bil pri Podrepškovih v Lekmarju, pot jih je vodila do  Muželinove kmetije, kjer je bil daljši postanek za malico in furmani so združeni zapeli ob spremljavi na harmoniki Mirka Bevca in njegovega sina Dejana na klarinetu.

Pot so nadaljevali do cerkve v Šentjanžu in nazaj na Sveti Štefan. Na poti jih je pričakal Ivan Žaberl, predsednik krajevne skupnosti Sveti Štefan, in se z njimi popeljal. Zadnji postanek je bil pri Smoletovih – Čretoških). Po vrnitvi na Sveti Štefan je sledilo veselo druženje z dobro jedačo, za katero sta poskrbela kuhar Martin Prodnik in Renata Zalokar. » Zelo sem vesel, ker se je piknika udeležilo toliko prijateljev iz Šentjurja, s Prevorja, Paridola, iz Žičke kartuzije. Posebno moram pohvaliti naše mlade konjenike, kar mi daje veliko upanje, da ljubiteljstvo konjeništva ne bo zamrlo. Hvala tudi sentjur.net za poročanje o naših dogodkih,« je povedal Mirko Bevc, predsednik KD Sveti Štefan. (Milenka Blažević, foto: Igor Zalokar, Milenka Blažević)

Sorodne novice

Prejeli smo: Shod slepih in slabovidnih žena iz vse Slovenije

Jure Godler

Prehodili pot od Sloma do Nove Cerkve

Tjaša Ferlež

Nova Slovenija – krščanski demokrati na izletu v Ljubljani

Tjaša Ferlež

7 de’ci na končnem izletu nastopili kar šestkrat

Jure Godler

Članice Društva kmetic Mavrica so se podale na izlet v Celje

Jure Godler

Z gasilsko salamo v Vipavsko klet

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več