3.3 C
Šentjur pri Celju
26/02/2024
sentjur.net

Laščani razbili naše košarkarje

Šentjur, 16. 12. 2017 – Košarkarji KK Šentjur so gostili v devetem krogu Lige Nova KBM sosede – ekipo Zlatorog iz Laškega. Laščani, ki jim v ligi nikakor ne steče, so v Šentjurju začeli podjetneje ter po uvodnih nekaj minutah prevzeli pobudo in povedli. Šentjursko mrežico so cefrali predvsem z meti za tri točke. Prednost pa je iz minute v minuto le še rasla. Naši košarkarji so bili večino tekme bolj kot ne izgubljeni na igrišču. Imeli so katastrofalen met za tri točke – od desetih poskusov so zadeli le enkrat, medtem ko nasprotniki v zelenih dresih zadeli kar 9 metov od 19 (47 %).

Na koncu mučenja žoge so naši prvoligaši dosegli le 48 točk, kar je verjetno eden izmed rekordno slabših rezultatov. Laščani so zasluženo odnesli domov obe točki iz gostovanja, ki se je končalo z rezultatom 48:80. Kljub zmagi pa so gostje z dvema zmagama in s sedmimi porazi še vedno zadnji, Šentjurčani pa z zmago več predzadnji. Največ točk je dosegel Marcus Williams 14, po 11 pa sta jih prispevala kapetan Tomaž Bolčina in Marko Popadič, ki si je tudi prislužil tehnično napako zaradi nešportnega vedenja. (Jure Godler)

Sorodne novice

Damjan Novaković že tretjič trener KK Šentjur

Jure Godler

Novi trener KK Šentjur prišel in odšel

Jure Godler

KK Šentjur: Letošnji cilj je Liga za prvaka

Jure Godler

Jožetu Palčniku nagrada košarkarske zveze

ViP

KK Šentjur: V nepomembni tekmi razbili Krko

Jure Godler

Šentjurčani z mega uvodom k mirni končnici

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več