-0.6 C
Šentjur pri Celju
28/01/2022
sentjur.net

Tom Costo: Lepši z levega profila

Šentjur, 22. 5. 2014 – V kavarni Mattcaffe se je slab teden po zaradi slabega vremena odpovedanem nastopu odvil težko pričakovan dogodek – nastop šenturskega “stand up” komika Toma Costa. Potrebno je bilo še nekaj stolov iz sosednjih kavarn, da se je lahko vsa mladina posedla na vrtu šentjurske tržnice. S polurno zamudo, čakajoč da se je primerno stemnilo, je nastopil Tomaž Koštomaj, komik z umetniškim imenom Tom Costo. Ta je s ciničnim pogledom na svet v svoje prvoosebne doživljaje na prefinjen način vpletel šale o župnikih, predvsem pa je rad govoril o svojih 26 dekletih, od katerih jih je bilo zares samo sedem. Ni mogel brez obiska koncertov (s svojim dekletom) nekaterih znanih pevcev –  Jana Plestenjaka, Gibonnija, Enriqa Iglesisasa, in jih na svojstven način imitiral. Seveda so imitacije požele salve smeha. Po uri in pol napenjanja trebušnih mišic se je njegova “stoječa” komedija končala.

“V Mattcaffeju smo se odločili, da poživimo večerno sceno z nastopi komikov, zato bomo v prihodnje še nadaljevali s tem. Računam, da bomo pripravili vsaj eden do dva nastopa na mesec,” nam je na koncu povedal lastnik priljubljene kavarne Matjaž Fideršek. (J. G.)

Sorodne novice

Poleg Artača in Mastnaka tudi drugi znani obrazi na Ponikvi

Tjaša Ferlež

Šmarski argo tudi v Šentjurju (VIDEO)

Jure Godler

#koronaintervju št. 21 – Dominik Gračner, gledališki igralec

Jure Godler

#koronaintervju št. 9 – Edith in Tom Costo, zakonca in komika

Jure Godler

Miklavž obiskal otroke v cerkvici sv. Rozalije

Jure Godler

Slabi ljubimci in odlična igra navdušili poln IKC

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več