13.3 C
Šentjur pri Celju
15/06/2024
sentjur.net

Medobčinska ŠKL med dvema ognejma

V soboto, 9. marca 2013, je na naši šoli potekala 5. prireditev ŠKL Med dvema ognjema, kjer se je predstavilo 14 ekip iz okoliša ter seveda tudi naše ekipe. Sodelovale so ekipe naslednjih šol: OŠ Hruševec Šentjur, OŠ Janka Glazerja Ruše, OŠ Šmarje pri Jelšah, OŠ Sava Kladnika Sevnica, OŠ Dobje in OŠ Razkrižje.  Tekmovanje je potekalo v treh starostnih kategorijah od 1. do 6. razreda. Igralci so se zbrali ob 8. uri, da so se pripravili in se slikali za spletno stran mdo.si. Pol ure kasneje so sledili sestanki mentorjev in ogrevanje, kjer so otroci od 1. do 6. razreda pokazali veliko vztrajnosti in dobre volje. Ob 9. uri se je začela 5. prireditev ŠKL Med dvema ognjema. Najprej so nas lepo pozdravili z državno in ŠKL himno, nato pa so telovadnico začeli polniti borbeni igralci. Tekme so se odvijale zelo napeto in vsi so bili zelo dobri, a na koncu vedno zmaga najboljši. Med tekmo so gledalci lahko preizkusili x-box, borilne veščine ali pa si tudi poslikali obraz. Ko so učenci vsi zadihani končali tekmo, so odšli na kosilo in prepustili delo sodnikom. Med čakanjem na rezultate so si ogledali nastop Monokolesarskega društva Monotheist. Ob 12.40 pa so sodniki končno razglasili rezultate.

V kategoriji 1. in 2. razredov je ekipa A OŠ Hruševec Šentjur osvojila 1. mesto, ekipa B OŠ Hruševec Šentjur pa 3. mesto. Med tretjimi in četrtimi razredi je ekipa A OŠ Hruševec Šentjur osvojila 2. mesto in ekipa B 5. mesto.  V kategoriji 5. in 6. razredov je ekipa A OŠ Hruševec Šentjur osvojila 2. mesto, ekipa B pa 5. mesto.

Na našem tekmovanju so se vsi dobro odrezali in želimo jim še veliko uspehov. Vidimo se na finalni prireditvi ŠKL Med dvema ognjema, ki bo 18. maja 2013. Tudi mi, učenci iz OŠ Hruševec Šentjur, bomo na prireditvi. (Zala Kramperšek, 7. b)

Sorodne novice

Telovadnico na OŠ Hruševec Šentjur bodo dozidali

Jure Godler

Mala šefa Slovenije postala Hruševljana

Jure Godler

Na šolski proslavi otvorili energetsko sanirano šolo

Jure Godler

Hruševec med najbolj športnimi šolami

ViP

Hura, prosti čas

Jure Godler

OŠ Hruševec Šentjur v energetsko sanacijo

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več