1.9 C
Šentjur pri Celju
07/04/2020
sentjur.net

Na Blagovni praznovali 90-letnico

Blagovna, 24. 5. 2014 – Na Blagovni je te dni v veljavi nov prometni režim, omejitev hitrosti se je v določenem delu naselja spremenila na 90. Glavna krivka za to je Ana Novosel, ki je 24.5.2014 praznovala 90. rojstni dan.
Ni rojena Šentjurčanka, jo je pa sem pred davnimi leti iz Žetal pripeljala ljubezen. Ana se svojih let ne sramuje, vsekakor jih pa ne kaže. Njena dobrovoljnost, vitalnost, pozitivno razmišljanje, komunikacija in svobodomiselnost prekašajo tudi marsikaterega 30. letnika. Prav zaradi tega je na Proseniškem zelo priljubljena, kar se je znova pokazalo tudi v teh dneh. Sosedje in sorodniki so ji dan za dnem pripravljali presenečenja. V petek so ji postavili mlaj, v soboto je imela številne obiske, med drugim tudi pevce Društva upokojencev Blagovna, v nedeljo pa zabavo. In kot se za slavljenko spodobi, je iz zabave za svoj 90. rojstni dan odšla zadnja. Vse Zdravljice, ki so bile izrečene v teh dneh, naj ji prinesejo še mnogo lepega, njena energija in smeh naj nas razveseljujeta še mnogo, mnogo let. (Andreja Koritnik Žafran)

Sorodne novice

Slavospevi slivniškim gasilcem ob praznovanju 90-letnice

Jure Godler

Ob 90-letnici z novim vozilom

Jure Godler

Krajevni praznik obiskal tudi Borut Pahor

Jure Godler

Na Blagovni so plesali

Jure Godler

Na Blagovni zapelo 500 osnovnošolcev

Jure Godler

S plesom odgnali sneg

Zoran Borovšak
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več