21.6 C
Šentjur pri Celju
01/07/2022
sentjur.net

Naše plesalke s karto na evropsko prvenstvo

tjasa_leban

Nova Gorica, 29. 6. 2014 – Na največje plesno tekmovanje vseh časov – skupno državno prvenstvo Plesne zveze Slovenije se je prijavilo kar 3.500 plesalcev vseh kategorij. Tekmovanje se je odvijalo v športni dvorani OŠ Milojke Štrukelj v treh plesnih tekmovalnih selekcijah – za standardne in latinskoameriške plese, za moderne tekmovalne plese in za rokenrol. Enotedenskega tekmovanja se je udeležila tudi delegacija plesalk šentjursko-dobjanske naveze, ki plešejo v Plesnem valu.

Po najvidnejših rezultatih so posegle Tjaša Leban, ki je v hip hopu dosegla odlično drugo mesto. Tretje mesto je osvojila mala članska formacija The Hats, v kateri so plesale Tjaša Leban, Manca Langus in Julija Pintar. Pete so bile plesalke v veliki članski formaciji v skupini Force, v kateri so poleg drugih nastopile tudi Monika Oset, Vanesa Centrih in Iza Doberšek. Vse plesalke potujejo na evropsko prvenstvo v hip hopu, ki bo 12. 7. v Riminiju. Za konec sta si priplesali še 2. mesto v parih v kategoriji mladinci v street dancu Laura Zendzianowsky in Larisa Tanšek. (J. G.)

Force – velika hip hop formacija:

The Hats – mala članska hip hop formacija:

Tjaša Leban – državna prvakinja v hip hopu

Sorodne novice

TBA-jevke odlične na članskem državnem prvenstvu

Jure Godler

Atletom dve novi medalji na državnem prvenstvu

Jure Godler

TBA-jevci odlični na državnem prvenstvu in mednarodnih tekmovanjih

Jure Godler

Urška Ogrizek in Martin Artnak nova atletska državna prvaka

Jure Godler

Stoječe ovacije za Fleek show II

Jure Godler

Martin Artnak postal državni podprvak

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več