19.9 C
Šentjur pri Celju
20/07/2024
sentjur.net

Prvakinje vabijo v svojo plesno družino

Medvode, 30. 6. 2024 –  Na nedavnem državnem prvenstvu v hip hopu, ki je potekal minuli vikend v Športni dvorani Medvode, so nadobudni plesalci kluba Plesni center TBA dosegli izjemne rezultate. Njihove izvrstne točke in neukrotljiv talent so okronali s tremi zlatimi medaljami, enim srebrom in dvema bronoma! Prvo mesto v svoji kategorji hip hop solo otroci si je priplesala Karin Sušec, ki nosi tudi letošnji naslov evropske podprvakinje.

V kategoriji hip hop solo starejši mladinci je zablestela Rosa Cafuta Gajšt in osvojila prvo mesto. Prav tako se je otroška mala skupina Lil Savage povzpela na najvišjo stopničko in tako pokazala, da se timsko delo in trud odlično obrestujeta. Hip hop mladinski duo Maša Kočevar in Karin Sušec sta osvojili naslov državnih podprvakinj, bron pa so domov odnesli članski duo Aneja Pirš in Jaša Jereb ter solistka Lara Brance.

Z odličnimi uvrstitvami tako na državnem kot tudi evropsem prvenstu so si mlade plesalke, ki trenirajo v Plac studiu pod vodstvom trenerke Tjaše Leban, priborile mesto na svetovnem prvenstvu v Skopju, kamor potujejo letos jeseni. Plesni klub Plac bo tako v novo sezono zakorakal na kar treh lokacijah in poln elana za nove izzive. Pridružite se jim lahko v Celju, Šentjurju, Šmarju ali Mariboru in tudi sami postanete del njihove plesne zgodbe!

Sorodne novice

Plesni šov Tjaše Leban navdušil

Jure Godler

TBA-jevci odlični na državnem prvenstvu in mednarodnih tekmovanjih

Jure Godler

Stoječe ovacije za Fleek show II

Jure Godler

Prejeli smo: Hip hoperji trikrat pozlatili

Jure Godler

Prejeli smo: TBA pozdrav poletju

Jure Godler

Tudi naše plesalke do naslova svetovnih prvakinj

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več