8.5 C
Šentjur pri Celju
24/02/2021
sentjur.net

Nova okužba z novim koronavirusom na Šentjurskem

Šentjur, 4. julij 2020 – Po podatkih Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) je bilo včeraj na območju Slovenije odkritih 30 primerov okužbe z novim koronavirusom. Z Občine Šentjur so sporočili, da je bila ena od okužb odkrita pri nas: “V Občini Šentjur je bila po podatkih NIJZ potrjena nova okužba s koronavirusom. Zato vas pozivamo in prosimo, da se obnašate skrajno samozaščitno, upoštevate navodila NIJZ ter predpise o nošenju mask, razkuževanju rok, obnašanju v zaprtih prostorih, združevanju v večje skupine (največ 50 oseb) ter vse ostale preventivne in higienske ukrepe.”

To je sicer skupno že petnajsta okužba z virusom Covid-19 na območju Občine Šentjur od začetka testiranj. Zaradi naraščajočega števila novookuženih v Sloveniji bo od nedelje, 5. julija 2020, v Domu starejših Šentjur veljala popolna prepoved obiskov. Informacije o virusu in preventivi najdete na spletni strani NIJZ.

dom

Sorodne novice

Obvestilo: Brezplačana testiranja še danes in v četrtek

Jure Godler

Obvestilo o novih terminih brezplačnega hitrega testiranja

Jure Godler

Obvestilo: Množično testiranje občanov s hitrimi testi

Jure Godler

Delujemo proaktivno – pripravljamo dokumentacijo in sofinanciramo projekte

Jure Godler

Župan Diaci: “Ne izgubljajmo energije z jezo in prepiri zaradi vrste pred banko”

ViP

Na pomoč SB Celje tudi člani Rdečega križa Slovenije

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več