17.8 C
Šentjur pri Celju
15/05/2021
sentjur.net

PGD Ponikva: Leto končali z jubilanti in donacijo

Ponikva, 26. 12. 2019 – V sredo, na dan državnosti, so se gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ponikva zbrali v gasilskem domu na zaključku leta. Vsako leto zaključek leta povežejo tudi s praznovanjem okroglih obletnic jubilantov, ki so praznovali tekom iztekajočega se leta. Najprej so si voščili lepe praznike, nato pa je sledila večerja, ki so jo tako kot običajno, pripravili domači kuharji.

Poleg zaključka leta je člane PGD Ponikva čakalo veselo opravilo. Od podjetja PETROL so gasilci prejeli donacijo 200 evrov, ki jo bodo porabili za nakup nove zaščitne opreme v društvu. Podjetje Petrol se je že osmo leto zapored odločilo, da bo namesto nakupa poslovnih daril ob novem letu z donacijami pomagalo mnogim posameznikom, društvom in projektom v lokalnih skupnostih po vsej Sloveniji.

Osnovni namen projekta, ki poteka pod sloganom “Naša energija povezuje”, je s pomočjo Petrolovih zaposlenih na bencinskih servisih pomagati pomoči potrebnim tako posameznikom kot tudi organizacijam in društvom v posameznih lokalnih okoljih. V imenu PGD Ponikva je donacijo sprejel predsednik društva Franc Hrovatič, podaril pa jo je šef bencinskega servisa Celje – Hudinja Srečko Mohar. V imenu vseh članov PGD Ponikva se podjetju Petrol še enkrat zahvaljujemo za velikodušno dejanje.

Da se je leto zaključilo, kot se mora, so poskrbeli tudi društveni muzikanti, ki so omogočili, da sta bila na praznovanju prisotna tudi glasba in smeh. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

Začetek leta s Petrolovo donacijo

Jure Godler

Zavihali rokave in obnovili videz gasilskega doma

Tjaša Ferlež

PGD Ponikva: S Ponikve peš na Kebelj

Tjaša Ferlež

Strela zanetila požar na stanovanjski hiši

Tjaša Ferlež

Z donacijo državne sekretarke do novega dezinfektorja

Tjaša Ferlež

Gasilci PGD Ponikva četrti v na državnem tekmovanju

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več