21 C
Šentjur pri Celju
28/05/2022
sentjur.net

Plesalci okupirali Hruševec

Šentjur, 13. 1. 2018 – Ni veliko prireditev, ki bi skoraj do zadnjega kotička napolnile športno dvorano OŠ Hruševec Šentjur. Prireditev Plesni center TBA se predstavi pa zagotovo sodi med tiste, ki jim je ta podvig uspel. Kar 200 plesalcev, tistih starejših od sedem let, se je predstavilo z odlično pripravljenimi plesnimi točkami, v katerih so zaplesali po Hip hop, pop, jazz, modern in disco ritmih ter navdušili. Plesni učitelji Tjaša LebanBoštjan Pavček – PiliAjda HabjanSara MedjaValentina Zajtl in Manca Langus so številne plesne skupine zelo dobro pripravili.

Po “generalki” v Hruševcu pa čakajo številne plesalce naporni treningi in tekmovanja. “Rekreativni plesalci pa še naprej pilijo nove plesne korake in se pripravljajo na pomladne in poletne plesne nastope in izzive,” nam je zaupala Ajda Habjan. Plesne točke so predstavili tudi trije plesni pari akrobatskega rock’n rolla iz Ljubljane pod mentorstvom Boštjana Pavčka. Vsi trije pari so že posegali po visokih mestih na tekmovanjih, meti in salte pa so požele buren aplavz številnega občinstva. Habjanova se je na koncu še zahvalila vsem ljubiteljem plesa za številčno podporo in vsem plesalcem za odlično izvedno plesnih točk in predstavitev različnih stilov plesa. (Jure Godler)

Sorodne novice

Vabilo na spletno javno predstavitev projektov mestnega parka in pokopališča

Jure Godler

S plesom obudili čare in skrivnosti orienta

Jure Godler

Harlekinovci znova s plesom zaključili leto v Šentjurju

Jure Godler

TBA-jevci odlični na državnem prvenstvu in mednarodnih tekmovanjih

Jure Godler

Blagovčane je družila pesem in radost

Jure Godler

TBA-jevce obiskal Božiček

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več