20.7 C
Šentjur pri Celju
23/05/2024
sentjur.net

Ponosni na uspehe srednješolcev

Šentjur, 15. 01. 2019 – Župan mag. Marko Diaci je v petek, 11. januarja, pripravil tradicionalni sprejem za dijake in že nekdanje dijake, ki so v minulem šolskem letu dosegli največje uspehe. V Ipavčevi hiši so se na slavnostnem sprejemu zbrali naši mladi občani, ki so lani v okviru srednješolskega izobraževanja z odliko opravili s splošno maturo, poklicno maturo, s pohvalo opravili zaključni izpit oziroma dosegli visoke uvrstitve na šolskih tekmovanjih.

Župan jim je za dosežene uspehe čestital ter izrazil ponos na vse dosežke. Kot je povedal, ga veseli, da iz šol Občine Šentjur izhaja toliko raznolikih talentov,  ki dosežke nizajo na različnih področjih. Pridobljeno znanje je največja naložba v prihodnost, je poudaril in jim zaželel vse najboljše na nadaljnjih izobraževalnih in življenjskih poteh. »Za vas bomo še gotovo slišali, z zanimanjem bomo spremljali vaš razvoj in izzive,« je povedal župan mag. Marko Diaci, ki si je zaželel, da bi nove priložnosti našli tudi v domačem kraju. V spomin na srečanje jim je podaril simbolna darilca, sprejem pa se je nadaljeval ob sproščenem druženju in pogovoru.

 

(vir: Občina Šentjur)

Sorodne novice

Župan sprejel šentjurske zlate maturante

Jure Godler

Sprejem odličnjakov: V življenju je potrebno imeti cilje

Jure Godler

Podelili priznanja dobjanskim odličnjakom

Jure Godler

Po tradiciji letno delovno srečanje s škofom in z duhovniki

Jure Godler

Prva seja občinskega sveta v novem mandatu

Jure Godler

Šentjurski odličnjaki bežali pred nevihto

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več