20.3 C
Šentjur
20/08/2019
sentjur.net

Ponosni na uspehe srednješolcev

Šentjur, 15. 01. 2019 – Župan mag. Marko Diaci je v petek, 11. januarja, pripravil tradicionalni sprejem za dijake in že nekdanje dijake, ki so v minulem šolskem letu dosegli največje uspehe. V Ipavčevi hiši so se na slavnostnem sprejemu zbrali naši mladi občani, ki so lani v okviru srednješolskega izobraževanja z odliko opravili s splošno maturo, poklicno maturo, s pohvalo opravili zaključni izpit oziroma dosegli visoke uvrstitve na šolskih tekmovanjih.

Župan jim je za dosežene uspehe čestital ter izrazil ponos na vse dosežke. Kot je povedal, ga veseli, da iz šol Občine Šentjur izhaja toliko raznolikih talentov,  ki dosežke nizajo na različnih področjih. Pridobljeno znanje je največja naložba v prihodnost, je poudaril in jim zaželel vse najboljše na nadaljnjih izobraževalnih in življenjskih poteh. »Za vas bomo še gotovo slišali, z zanimanjem bomo spremljali vaš razvoj in izzive,« je povedal župan mag. Marko Diaci, ki si je zaželel, da bi nove priložnosti našli tudi v domačem kraju. V spomin na srečanje jim je podaril simbolna darilca, sprejem pa se je nadaljeval ob sproščenem druženju in pogovoru.

(vir: Občina Šentjur)

Sorodne novice

Prejeli smo: Zmagali na kvizu Mladi in kmetijstvo

Jure Godler

Občini Šentjur in Dobje s starima županoma

ViP

Župan sprejel kar 41 odličnjakov

Jure Godler

Novega predsednika GZS sprejel župan

Jure Godler

Prejeli smo: Župan obiskal upokojence v Šmarju

Jure Godler

Vlada klonila v Šentjurju

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več