2.4 C
Šentjur pri Celju
02/12/2023
sentjur.net

Šentjurčan poskušal zastrupiti bivšo partnerko in mladoletno hčerko

7. oktober 2020 – S Policijske uprave Celje so sporočili, da je na njihovem območju včeraj prišlo do okrutnega družinskega dogodka. 32-letni moški naj bi z opiatom zastrupil nekdanjo partnerko in mladoletno hčerko, zaradi česar sta morali po dogodku pomoč poiskati v celjski splošni bolnišnici. Njuno stanje naj bi bilo stabilno.

Osumljenec je po poročanju časnika Večer Šentjurčan, ki je pred leti že služil zaporno kazen zaradi poskusa uboja. Večer še navaja, da naj bi do tokratnega incidenta prišlo na osumljenčevem domu v Celju, kjer sta se nekdanja žena in mladoletna hčerka znašli zaradi dogovorjenega srečanja. Ponudil naj bi jima hrano in pijačo, v katerih naj bi bila pomirjevala. Osumljenega 32-letnika so včeraj zaradi suma storitve kaznivega dejanja poskusa umora prijeli, na PU zdaj zbirajo obvestila, več naj bi bilo znanega v prihodnjih dneh. (fotografija je simbolična, SB Celje)

Sorodne novice

Na volitve brez izbire za župana

Jure Godler

Je bil načrtovan umor ljubezenskega tekmeca obravnavan zelo milo?

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več