14.2 C
Šentjur pri Celju
03/10/2023
sentjur.net

Prejeli smo: Odbor SDS pomagal odpravljati posledice poplav

Šentjur, 14. 8. 2019 – Letošnje leto Sloveniji vreme ne prizanaša. Od neurij, ki so prizadela tudi naše kraje, do katastrofalnih poplav v avgustu so marsikatero družino in posameznika pripeljale do eksistenčne krize. Člani Slovenske demokratske stranke Šentjur, med njimi tudi svetniki Občinskega sveta Občine Šentjur, so se solidarnostno odzvali na pomoč krajem, ki so jih poplave najbolj prizadele. Fizično so pomagali odpravljati posledice poplav v Mozirju, Lučah, Nazarjih, Črni in na Ljubnem.

Člani odbora Šentjur so bili eni izmed najbolj odzivnih odborov. Ob tem, da je veliko članov sodelovalo tudi v okviru prostovoljnih gasilskih društev. Mnogi so darovali materialne dobrine in pomagali s finančnimi sredstvi. Zato gre zahvala vsakemu posebej. Občinski svetniki so se ob letošnjih naravnih nesrečah odzvali tudi tako, da bodo izkupiček ene sejnine donirali prizadetim v naravnih nesrečah. (Občinski odbor SDS Šentjur)

Sorodne novice

Hvala, gasilci, ker imate srce za soljudi!

Tjaša Ferlež

Center za krepitev zdravja dodal svoj kamenček v mozaiku

Jure Godler

Ambrož Vahen: Skupaj smo močnejši od politike!

Tjaša Ferlež

Velika nevarnost poplav še traja. Gasilci zbirajo stvari za prizadete …

Jure Godler

Občinski odbor SDS Šentjur na obisku v evropskem parlamentu

Jure Godler

‘Občino Šentjur bomo naredili veselo in sproščeno’

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več