6.7 C
Šentjur pri Celju
24/04/2024
sentjur.net

ŠentjurFEST v ritem plesa dvignil množico

Šentjur, 24. 9. 2022 – Dolgo napovedovani mega žur se je končno zgodil. ŠentjurFEST, ki so ga organiziral radio Štajerski val, je na parkirišče za občino zvabil številne obiskovalce. Šotor, ki so ga postavili organizatorji pa je kmalu začel pokati po šivih. Številni prijatelji radija so se zavrteli ob zvokih glasbe – najprej sramežljivo, bolj kot se je ura pomikala proti noči in jutru pa vedno več. Za tiste, ki so potrebovali več adrenalina pa so organizirali še vrtiljak, ob streljanju na tarčo pa so si lahko obiskovalci prislužili še plišasto igračko. Zbrane pa je nagovoril tudi župan Občine Šentjur, mag. Marko Diaci, saj je pri ŠentjurFESTU v okviru praznovanja občinskega praznika sodelovala tudi naša občina. Žur do jutranjih ur pa je bil prava uspešnica.

Nastopili so PIHALNI ORKESTER ŠENTJUR, za njim pa so si mikrofon na odru podajali številni priljubljeni glasbeniki in skupine. Nastopili so ČUKI, MANCA ŠPIK, NATALIJA VERBOTEN, SLOVENSKI ZVOKI, MLADI KORENJAKI, MIRAN RUDAN, NINA DONELLI, ANA FERME, NUŠA DERENDA, DEJAN VUNJAK, DARJA GAJŠEK, TEQUILA, VILI RESNIK, NIKA ZORJAN, BQL & BUDALE, POLKAHOLIKI, TIL ČEH, ANSAMBEL PIK in ANSAMBEL SIMONA GAJŠKA. (Jure Godler, foto: Jure Godler, Matic Javornik, Blaž Lah)

Sorodne novice

Zbran izkupiček srečelova je šel v novo gasilsko opremo

Jure Godler

Šentjur je žural na ŠentjurFESTu

Jure Godler

Na Afroditinem teku tudi pohod in vozičkanje

Jure Godler

Štajerski val v rojstnem kraju proslavil 70 let

ViP

Štajerski val v jubilejno leto s pomembno pridobitvijo

ViP

Najbolj se je iskrilo ob izjavi Martina Goloba

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več