13.2 C
Šentjur pri Celju
28/10/2021
sentjur.net

Šentjurski policisti odkrili prostor prilagojen gojenju konoplje

Šentjur, 23. 3. 2018 – Šentjurski policisti so v zadnjih dneh opravili hišno preiskavo na območju Policijske postaje Šentjur. Hišo je uporabljal 40-letni moški, za stalno bivanje prijavljen na območju Policijske postaje Žalec. Pri preiskavi stanovanjske hiše so v mansardnem delu našli izjemno sodoben in kakovostno opremljen prostor za gojenje konoplje z avtomatskim krmiljenjem vira svetlobe, zalivalnim sistemom in z zelo dodelanim prezračevalnim sistemom. Opremo so zasegli. Prav tako so našli in zasegli 60 metrskih sadik konoplje ter dobrih 15 kg delno posušenih vršičkov konoplje. Zasegli so mu tudi dve kovinski teleskopski palici.

Pri zbiranju obvestil so policisti prišli tudi do podatka, da je imel osumljeni električno energijo napeljano mimo števca, s čimer je elektro podjetje oškodoval za najmanj 10.000€. 40-letnika, ki je v preteklosti že bil obravnavan zaradi tovrstnih kaznivih dejanj, so kazensko ovadili. (PU Celje)

Sorodne novice

Konjiški policisti zasegli okoli 1.400 sadik konoplje

Jure Godler

Mozirje: Zasegli nasad konoplje v okolici Mozirja

Jure Godler

Od drugod: Žalski policisti zasegli več kot 900 sadik konoplje

Jure Godler

Celje: Zasegli 1500 sadik konoplje

Jure Godler

Romuna prevažala konopljo

Jure Godler

V Loki pri Žusmu zasegli 10 kg konopljinih vršičkov

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več