-3.6 C
Šentjur pri Celju
30/01/2023
sentjur.net

Šentrock: Mega zabava na Mestnem trgu

Šentjur, 11. 4. 2014 – Žurerski Mi2, hrvaška skupina v super vzponu – Brkovi, okus Deck Janielsa in malo jutranje Kronike je recept, ki obeta uspeh. Na začetku se je morda zdelo, da je študentskim žurom do konca odklenkalo, saj v novem Ipavčevem kulturnem centru, kjer so se odvrteli nepozabni žuri, zanje ne bo več prostora – predvsem zaradi fiksnih stolov v dvorani. Vendar se je bodoča intelektualna sila hitro znašla in pripravila mega žur, kar pred občinsko stavbo. Neuspešno so sicer lobirali za parkirni prostor za občino, ki je nekoliko večji, a bi tam glasna glasba motila precej več okoličanov.

Mestni trg se je dokaj hitro začel polniti. Številni mladi so se v Šentjur pripeljali celo z avtobusi. Tokratni Šentrock je minil brez tradicionalnega brucovanja. “Brucovanje bo, vendar v manjšem obsegu,” je zatrdila predsednica ŠKMŠ in organizatorica dogodka Ajda Kolar. “Igre, ki jih morajo opraviti novopečeni študentje, so predolge in zabave željni mladi morajo počakati na konec programa, zato smo se odločili, da jih letos prestavimo na drug termin, ki bo posvečen samo brucom,” je dodala Kolarjeva. Manjko brucovanja pa nikakor ni motilo približno 2000 mladih, ki so preplavili Mestni trg in plesali ob ritmih gostujočih skupin. (J. G.)

Sorodne novice

ŠentjurFEST v ritem plesa dvignil množico

Jure Godler

Del gasilske olimpijade tudi v naših krajih

Tjaša Ferlež

Kolesarji švignili mimo Šentjurja nazaj na Ponikvo

Jure Godler

Šentrock podrl vse dosedanje rekorde

Jure Godler

Šentrock z brezgotovinskim plačevanjem in vračljivimi kozarci

Jure Godler

V Šentjurju 214 novih okužb, v Dobju največji porast v regiji

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več