13.6 C
Šentjur pri Celju
11/08/2022
sentjur.net

Škratki na obisku v vrtcu

Ponikva, 18, 12. 2021 – Čisto, čisto tiho so nas v vrtcu na Ponikvi v začetku december obiskali škratki. Obiskali so vse igralnice in pripravili sklop celomesečnih presenečenj, s katerimi vsakodnevno razveseljujejo vse otroke. Čeprav tudi letos december ni tak, kot se jih spomnimo pred leti smo vseeno vsi skupaj, čeprav vsak oddelek v svojem mehurčku, a vzdušje vseeno ostaja praznično. V decembru se iz vseh igralnic sliši prepevanje zimskih pesmi, vse igralnice so posute z bleščicami, iz vseh igralnic se sliši vriskanje in smeh otrok, v vsaki igralnici vidimo ustvarjalne otroke, ki skrbno pripravljajo adventne venčke, različne okraske za smrečico, gojijo božično žito, slikajo praznične risbice.

Slišimo lahko tudi veliko prazničnih pravljic, ki naredijo ta čarobni čas še bolj sanjav in prazničen. Otrokom so pripravili celo pravi praznični kino. Še malo pa bo tudi pri nas zadišalo po slastnih piškotkih, ki jih bo najverjetneje kaj kmalu zmanjkalo. Na predbožični dan bo potekal  gala ples, ki ne bo nič kaj tih kot škratki, ampak bo živahen, razposajen, otroški in poln srečnih otroških obrazov.  Za piko na i pa so nam nasuli obilo snega in sreča, ki je ob tem nastala je bila nepopisna. (Vzgojiteljici: Ana Čujež in Hana Šlavs)

Sorodne novice

Uradno odprli vrata prenovljene enote vrtca na Ponikvi

Tjaša Ferlež

Več prostora in boljši pogoji za vrtčevske malčke na Ponikvi

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več