10.7 C
Šentjur pri Celju
02/04/2020
sentjur.net

Šola z dobrodelnim koncertom do novega klavirja

Dramlje, 14. 2. 2017 – Učitelji in učenci OŠ Dramlje so tokrat že drugič organizirali dobrodelni koncert. Po tem ko so lansko leto organizirali koncert za talne podloge, ki so zaščitile tla nove telovadnice, so si tokrat zaželeli novega elekričnega klavirja. Na šoli so v zadnjem letu pripravili precej odmevnih kulturnih dogodkov, ki so bili lepo obiskani, je povedala ravnateljica šole Mirjana Aužner. “To nam daje vzpodbudo, da se je vredno potruditi, da šola postane center kulturnega dogajanja v kraju,” je še dodala. OŠ Dramlje je v lanskem letu ponovno pridobila naziv kulturna šola. Ker želja po dodatni opremi na šoli ne zmanjka, bodo letos s prostovoljnimi prispevki kupili nov klavir, v kolikor pa bo ostalo kaj sredstev, pa si želijo opremiti prireditveni prostor z montažnim prireditvenim odrom.

Organizacijo prireditve je ponovno na svoja pleča prevzela učiteljica Andreja Črešnar, ki je prav tako pevka ansambla Unikat. Poleg njih pa so v bogatem kulturnem programu zaigrali pe MoPZ Dramlje, MPZ Dramlje, Vokalna skupina Glasovir, Gadi in Čuki. Plesali in peli so tudi učenke in učenci OŠ Dramlje. Program sta povezovala Nuša Pešec in Žan Drobne. (Jure Godler, foto: Zoran Borovšak)

Sorodne novice

December ob mestnem ognjišču: Odpirali šampanjce

Jure Godler

Pod vplivom alkohola trčil v vozila pred seboj

Jure Godler

V Dramljah pravi »vihar« dogodkov

Tjaša Ferlež

Dramlje se razvijajo tudi z novo cesto

Jure Godler

Panika in gasilske sirene v Dramljah

Tjaša Ferlež

Iz srca za srčke

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več