21 C
Šentjur pri Celju
27/05/2022
sentjur.net

Stoječe ovacije za Fleek show II

Šentjur, 15. 12. 2018 – Med številnimi prireditvami, ki se odvijajo v mesecu decembru, smo našli tisto, ki je nepripravljenega obiskovalca Ipavčevega centra Šentjur enostavno izstrelila iz sedežev. Plesni spektakel, ki so ga pripravili v Plesnem centru TBA, organizacijo pa je prevzela ena izmed ustanoviteljic te plesne šole, Šentjurčanka Tjaša Leban, ni pustil nikogar ravnodušnega. Skupaj s plesalci različnih plesnih skupin, ki so posegle po najvišjih mestih na državnih, evropskih in svetovnih tekmovanjih v različnih hiphop kategorijah, so prikazale zavidljiv nivo plesne koreografije. Vse skupaj so dekleta in trije plesalci zavili še v tančico erotičnosti in energije, ki so jo sevale pomanjkljivo in žgečkajoče oblečene plesalke.

Cilj plesnega spektakla, ki so ga poimenovali Fleek show II, je bil, da nastopajoči poslušalcem ustvarijo nova doživetja skozi glasbo. Edinstvene plesne točke so z lahkoto dosegli, še več – kar mnogokrat so presegli pričakovanja večine. Rdečo nit celotnega dogodka so povezali odlično zmontirani, kratki video posnetki posamenih nastopajočih. Na koncu plesnega spektakla organizatorica Tjaša Leban ni več uspela skrivati solz. Za njeno plesno produkcijo, ki je trajala nekaj več kot eno uro intenzivnih plesnih ritmov, so jo s stoječimi ovacijami nagradili poslušalci nabito polnega IKC-ja. Za neverjeten nastop ji je čestitala tudi ena od ustanoviteljic Plesnega centra TBA Ajda Habjan.

“Ko smo se odločili narediti prvi Fleek, je bil dogovor, da naredimo malo plesno točko za Top Fit Celje. Ker vsi radi plešemo, smo na koncu plesali tam kar dve uri, bilo je nepozabno. Za to plesno predstavo pa smo se odločili, da tisti nastop še nadgradimo,” je povedala Lebanova. Zahvalila se je še vsem, ki so pomagali ustvariti ta dogodek, in staršem, ki dekleta vozijo na treninge. “Predstavljajte si nekaj, kar imate najraje na svetu – nam je to tale oder in ples,” je še zaključila idejna vodja projekta in plesna učiteljica. (Jure Godler)

Sorodne novice

TBA-jevci odlični na državnem prvenstvu in mednarodnih tekmovanjih

Jure Godler

TBA-jevce obiskal Božiček

Jure Godler

Zaplesali so v hitrih rock and roll ritmih

Jure Godler

Prejeli smo: Plesalci TBA Plesnega Centra na evropski prestol

Jure Godler

Prejeli smo: Hip hoperji trikrat pozlatili

Jure Godler

Prejeli smo: TBA pozdrav poletju

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več