17.9 C
Šentjur pri Celju
13/06/2021
sentjur.net

V Dramljah pravi »vihar« dogodkov

Dramlje, 6. 7. 2019 –  Po otvoritvi obnovljenega vaškega jedra in obnovljene ceste je sledilo dogajanje, ki ga je organiziralo domače prostovoljno gasilsko društvo Dramlje. Najprej je ob gasilskem domu potekalo gasilsko tekmovanje moških in ženskih ekip v hitri mokri vaji »LOESHENGRIFF« s 7 gasilci.

Tekmovanja so se udeležile ekipe iz bližnje in daljne okolice. Med ženskimi ekipami je tekmovala samo ena ekipa, in sicer PGD Trnovlje, med moškimi ekipami pa je bila konkurenca malo večja. 3. mesto so osvojili člani PGD Lemberg, 2. mesto PGD Ponikva in 1. mesto PGD Planina pri Sevnici. Najhitrejšim ekipam so župan občine Šentjur mag. Marko Diaci, predsednik PGD Dramlje Janko Rupnik, poveljnik PGD Dramlje Franci Zdolšek in predsednica krajevne skupnosti Dramlje Nataša Seničar čestitali in podelili zaslužene pokale.

Po tekmovanju se je pričel zabavni del prireditvekjer je veliko zbrano množico pod šotorom vse do zgodnjih jutranjih ur odlično zabaval ansambel Vihar. Gasilci so poleg tekmovanja in odlične glasbe poskrbeli tudi za lačne želodčke in suha grla obiskovalcev.

(Tjaša Ferlež, Foto: Mitja Jager)

Sorodne novice

Na Vodulah policisti iščejo uničevalca okolja

Jure Godler

Pričela se bodo dela na cesti Dramlje–Slatina

Jure Godler

PGD Dramlje: Dokončali so gradnjo tretje garaže

Tjaša Ferlež

Turnir v odbojki: Vroča tekma, a zaledenela stopala

Jure Godler

Voznika na AC sta se ovirala in na koncu stepla

Jure Godler

PGD Dramlje: Sprejetost v kraju jim veliko pomeni

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več