7.6 C
Šentjur
18/11/2019
sentjur.net

V Dramljah pravi »vihar« dogodkov

Dramlje, 6. 7. 2019 –  Po otvoritvi obnovljenega vaškega jedra in obnovljene ceste je sledilo dogajanje, ki ga je organiziralo domače prostovoljno gasilsko društvo Dramlje. Najprej je ob gasilskem domu potekalo gasilsko tekmovanje moških in ženskih ekip v hitri mokri vaji »LOESHENGRIFF« s 7 gasilci.

Tekmovanja so se udeležile ekipe iz bližnje in daljne okolice. Med ženskimi ekipami je tekmovala samo ena ekipa, in sicer PGD Trnovlje, med moškimi ekipami pa je bila konkurenca malo večja. 3. mesto so osvojili člani PGD Lemberg, 2. mesto PGD Ponikva in 1. mesto PGD Planina pri Sevnici. Najhitrejšim ekipam so župan občine Šentjur mag. Marko Diaci, predsednik PGD Dramlje Janko Rupnik, poveljnik PGD Dramlje Franci Zdolšek in predsednica krajevne skupnosti Dramlje Nataša Seničar čestitali in podelili zaslužene pokale.

Po tekmovanju se je pričel zabavni del prireditvekjer je veliko zbrano množico pod šotorom vse do zgodnjih jutranjih ur odlično zabaval ansambel Vihar. Gasilci so poleg tekmovanja in odlične glasbe poskrbeli tudi za lačne želodčke in suha grla obiskovalcev.

(Tjaša Ferlež, Foto: Mitja Jager)

Sorodne novice

Eksplozija v drameljski šoli!

Tjaša Ferlež

Gasilci, pršjače in za konec tombola

Tjaša Ferlež

Pod vplivom alkohola trčil v vozila pred seboj

Jure Godler

Unikatna noč v Lokarjah

Jure Godler

Dramlje se razvijajo tudi z novo cesto

Jure Godler

Tradicionalna gasilska noč v Dobju

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več