14.9 C
Šentjur
20/10/2019
sentjur.net

Vlada klonila v Šentjurju

Šentjur, 9. 5. 2017 – V sklopu obiska vlade v Savinjski regiji se je delegacija ustavila tudi v Šentjurju. Pred tem pa so obiskali judo klub “Z dežele” Sankaku v Celju, Pivovarno Laško, se srečali z gasilci, obiskali Regijski center za obveščanje. Sledil je tudi obisk šentjurskega paradnega konja podjetja Tajfun d.o.o.. V Tajfunu, ki je eden največjih svetovnih proizvajalcev gozdarske mehanizacije, so si vladniki in premier Miro Cerar, ogledali proizvodnjo in preizkusili 3D-simulator delovnega stroja.

Zvečer sta se v dvorani OŠ Hruševec Šentjur pomerili dve košarkarski ekipi – ekipa Vlade, ki jo je vodil Miro Cerar, in ekipa županov in podjetnikov pod vodstvom župana občine Šentjur Marka Diacija. Obe ekipi pa še dodatno – za vsak slučaj, okrepljeni z nekaterimi nekdanjimi košarkarji – vladniki z Rašom Nesterovićem, Markom Miličem in Dušanom Haupmanom, župani/podjetniki pa z Jurico Golemacom, Robijem Ribežlom in drugim. Ti nekdanji košarkarji resda niso bili glavni pogon tekme, v kateri so imeli skoraj celotno srečanje rahlo prednost župani/podjetniki, na koncu pa so v razburljivi končnici tudi slavili. (Jure Godler, foto: Jure Godler, vlada RS)

Sorodne novice

Dončić podpisal za Šentjur

Jure Godler

Zdesetkane Šentjurčane potolkli še sodniki

Jure Godler

Ponosni na uspehe srednješolcev

Jure Godler

Občini Šentjur in Dobje s starima županoma

ViP

Šestminutni mrk v zadnji četrtini je bil prevelik

Jure Godler

Šentjurjevo 2018: Obsijan sejem privabil množico in strankarske veljake   

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več