10.2 C
Šentjur pri Celju
30/05/2020
sentjur.net

Vlada klonila v Šentjurju

Šentjur, 9. 5. 2017 – V sklopu obiska vlade v Savinjski regiji se je delegacija ustavila tudi v Šentjurju. Pred tem pa so obiskali judo klub “Z dežele” Sankaku v Celju, Pivovarno Laško, se srečali z gasilci, obiskali Regijski center za obveščanje. Sledil je tudi obisk šentjurskega paradnega konja podjetja Tajfun d.o.o.. V Tajfunu, ki je eden največjih svetovnih proizvajalcev gozdarske mehanizacije, so si vladniki in premier Miro Cerar, ogledali proizvodnjo in preizkusili 3D-simulator delovnega stroja.

Zvečer sta se v dvorani OŠ Hruševec Šentjur pomerili dve košarkarski ekipi – ekipa Vlade, ki jo je vodil Miro Cerar, in ekipa županov in podjetnikov pod vodstvom župana občine Šentjur Marka Diacija. Obe ekipi pa še dodatno – za vsak slučaj, okrepljeni z nekaterimi nekdanjimi košarkarji – vladniki z Rašom Nesterovićem, Markom Miličem in Dušanom Haupmanom, župani/podjetniki pa z Jurico Golemacom, Robijem Ribežlom in drugim. Ti nekdanji košarkarji resda niso bili glavni pogon tekme, v kateri so imeli skoraj celotno srečanje rahlo prednost župani/podjetniki, na koncu pa so v razburljivi končnici tudi slavili. (Jure Godler, foto: Jure Godler, vlada RS)

Sorodne novice

Komentiramo: O ukrepih, medijih in nakupih

Jure Godler

Jelka Godec imenovana za državno sekretarko v Vladi RS

ViP

Župan mag. Marko Diaci: Pomagajmo si med seboj

Jure Godler

KK Šentjur: V nepomembni tekmi razbili Krko

Jure Godler

Župan odgovarja občinski svetnici: Vpliv na proračun bo manjši

Jure Godler

Med sabo so se pomerile selekcije U11 Košarkarskega kluba Šentjur

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več