17.3 C
Šentjur pri Celju
19/05/2024
sentjur.net

Damjan Novaković že tretjič trener KK Šentjur

Šentjur, 12. 8. 2022 – Vodstvo šentjurskega prvoligaša KK Šentjur je v začetku julija popisalo pogodbo z novim trenerjem ekipe Davorjem Brečkom, ki je bil trener KK Podčetrtek. Kljub njegovemu zagotovilu, da nima več nobenih obveznosti do bivšega kluba, se je izkazalo, da je imel trener tam še šestmesečni odpovedni rok, ki se še ni iztekel. Ogorčenemu vodstvu Košarkarskega kluba Šentjur ni preostalo ničasar drugega, kot da poišče novega trenerja članske ekipe.

Na prosto trenersko mesto so posadili vsem zelo dobro znanega trenerja Damjana Novakovića, ki je v Šentjurju za naše moštvo že igral, pa tudi treniral. Njegov pomočnik bo Gašper Škoberne. “Zelo sem zadovoljen, da se tretjič kot trener vračam v Šentjur. Sprva je potrebno pripeljati dobre okrepitve ter se maksimalno zavzeto lotiti priprav na novo tekmovalno sezono. Verjamem, da bomo košarko v Šentjurju, ki v zadnjem času ni bila na tako visokem nivoju, popeljali na nivo, kamor sodi. Obenem si želim atraktivne igre, ki bo v domačo dvorano Hruševec privabila številne gledalce, ki bi uživali ob naših predstavah. Zdaj, ko se vračam v Šentjur, sem kar precej starejši kot takrat, ko sem tukaj deloval nazadnje. Verjamem, da sem tudi precej boljši trener, kot sem bil takrat. Sicer pa sem časovni stroj vrnil v družbo znanih ljudi. Prepričan sem, da je tudi to pomemben impulz in bo posledično lažje pri samem delu. Kot vedno sem optimističen in verjamem v dobro sezono,” je povedal Novaković.

Damjan Novakovič je bil trener Šentjurčanov že dvakrat – prvič v letih 2005-2007, za tem je treniral košarkarje Pivovarne Laško, nakar je v letih od 2008 (del leta) do 2013 znova sedel na šentjursko klop. Doslej je bil trener šentjurskega regijskega rivala KK Rogaška. (Jure Godler, foto: KK Šentjur)

Sorodne novice

Novi trener KK Šentjur prišel in odšel

Jure Godler

KK Šentjur: Letošnji cilj je Liga za prvaka

Jure Godler

Jožetu Palčniku nagrada košarkarske zveze

ViP

KK Šentjur: V nepomembni tekmi razbili Krko

Jure Godler

Šentjurčani z mega uvodom k mirni končnici

Jure Godler

KK Šentjur: Znesli so se nad golobradimi Slovanovci

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več