15.4 C
Šentjur pri Celju
15/05/2021
sentjur.net

Začetek leta s Petrolovo donacijo

Ponikva, 24. 1. 2021 – V nedeljo so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ponikva v dar prejeli donacijo, ki jo letos že deseto leto zapored podarja podjetje Petrol. Letošnje leto se je zopet začelo v slogu, kot smo ga zaključili preteklo leto – nobenih druženj in dogodkov. Kljub vsemu pa so se člani društva vseeno že v januarju razveselili donacije. Od podjetja PETROL so gasilci prejeli donacijo v vrednosti 200 evrov, ki jo bodo porabili za nakup nove zaščitne opreme v gasilskem društvu.

Podjetje Petrol se je že deseto leto zapored odločilo, da bo namesto nakupa poslovnih daril ob novem letu z donacijami pomagalo mnogim posameznikom, društvom in projektom v lokalnih skupnostih po vsej Sloveniji. Osnovni namen projekta, ki poteka pod sloganom “Naša energija povezuje”, je s pomočjo Petrolovih zaposlenih na bencinskih servisih pomagati pomoči potrebnim tako posameznikom, kot tudi organizacijam in društvom v posameznih  lokalnih okoljih.

Donacijo podjetja Petrol je bilo potrebno tudi uradno sprejeti. V imenu PGD Ponikva je donacijo sprejel predsednik društva Franc Hrovatič, podaril pa jo je šef bencinskega servisa Celje-Hudinja Srečko Mohar. V imenu vseh članov PGD Ponikva se podjetju Petrol še enkrat zahvaljujemo za njihovo velikodušno dejanje. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

Mlaji in budnice v pozdrav 1. maju

Tjaša Ferlež

Nov gasilski dom, delovna akcija in požar v podjetju Tajfun

Tjaša Ferlež

V naslednjem desetletju kar dva gasilska domova

Jure Godler

Gasilska zveza Šentjur: Uspešno opravili tečaj IDA

Tjaša Ferlež

Gasilci opozarjajo: Previdno pri kurjenju v naravi

Tjaša Ferlež

Gasilska zveza Šentjur: Z optimizmom v leto 2021

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več