23.5 C
Šentjur pri Celju
02/08/2021
sentjur.net

Začetek leta s Petrolovo donacijo

Ponikva, 24. 1. 2021 – V nedeljo so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ponikva v dar prejeli donacijo, ki jo letos že deseto leto zapored podarja podjetje Petrol. Letošnje leto se je zopet začelo v slogu, kot smo ga zaključili preteklo leto – nobenih druženj in dogodkov. Kljub vsemu pa so se člani društva vseeno že v januarju razveselili donacije. Od podjetja PETROL so gasilci prejeli donacijo v vrednosti 200 evrov, ki jo bodo porabili za nakup nove zaščitne opreme v gasilskem društvu.

Podjetje Petrol se je že deseto leto zapored odločilo, da bo namesto nakupa poslovnih daril ob novem letu z donacijami pomagalo mnogim posameznikom, društvom in projektom v lokalnih skupnostih po vsej Sloveniji. Osnovni namen projekta, ki poteka pod sloganom “Naša energija povezuje”, je s pomočjo Petrolovih zaposlenih na bencinskih servisih pomagati pomoči potrebnim tako posameznikom, kot tudi organizacijam in društvom v posameznih  lokalnih okoljih.

Donacijo podjetja Petrol je bilo potrebno tudi uradno sprejeti. V imenu PGD Ponikva je donacijo sprejel predsednik društva Franc Hrovatič, podaril pa jo je šef bencinskega servisa Celje-Hudinja Srečko Mohar. V imenu vseh članov PGD Ponikva se podjetju Petrol še enkrat zahvaljujemo za njihovo velikodušno dejanje. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

Gasilci na obisku pri Kulturni pip’ci

Tjaša Ferlež

Za nesrečo je bila kriva otroška igra

Tjaša Ferlež

V Gorici pri Slivnici helikopter slovenske vojske

Tjaša Ferlež

Na Kalobju počastili sv. Florjana

Tjaša Ferlež

Tudi naši gasilci na državnem tekmovanju

Jure Godler

Lastnosti klimatske naprave, ki jih morate poznati ob nakupu

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več