13.5 C
Šentjur pri Celju
02/03/2021
sentjur.net

Začetek leta s Petrolovo donacijo

Ponikva, 24. 1. 2021 – V nedeljo so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Ponikva v dar prejeli donacijo, ki jo letos že deseto leto zapored podarja podjetje Petrol. Letošnje leto se je zopet začelo v slogu, kot smo ga zaključili preteklo leto – nobenih druženj in dogodkov. Kljub vsemu pa so se člani društva vseeno že v januarju razveselili donacije. Od podjetja PETROL so gasilci prejeli donacijo v vrednosti 200 evrov, ki jo bodo porabili za nakup nove zaščitne opreme v gasilskem društvu.

Podjetje Petrol se je že deseto leto zapored odločilo, da bo namesto nakupa poslovnih daril ob novem letu z donacijami pomagalo mnogim posameznikom, društvom in projektom v lokalnih skupnostih po vsej Sloveniji. Osnovni namen projekta, ki poteka pod sloganom “Naša energija povezuje”, je s pomočjo Petrolovih zaposlenih na bencinskih servisih pomagati pomoči potrebnim tako posameznikom, kot tudi organizacijam in društvom v posameznih  lokalnih okoljih.

Donacijo podjetja Petrol je bilo potrebno tudi uradno sprejeti. V imenu PGD Ponikva je donacijo sprejel predsednik društva Franc Hrovatič, podaril pa jo je šef bencinskega servisa Celje-Hudinja Srečko Mohar. V imenu vseh članov PGD Ponikva se podjetju Petrol še enkrat zahvaljujemo za njihovo velikodušno dejanje. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

Gasilska zveza Šentjur: Z optimizmom v leto 2021

Jure Godler

Pod vplivom akohola zapeljal v nasprotno smerno križišče

Jure Godler

Nameni dohodnino svojemu gasilskemu društvu

Tjaša Ferlež

Šentjurski gasilci znova delali galamo

Jure Godler

Poziv občanom, ki so utrpeli škodo na stvareh v neurju s poplavami med 3. in 6. avgustom 2020

Jure Godler

VIDEO, FOTO – Občino zajelo neurje – škodo še ugotavljajo

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več