29.1 C
Šentjur pri Celju
19/06/2024
sentjur.net

Zaradi prometne nesreče zaprta oba pasova AC

Dramlje, 1. 3. 2016 – Danes, približno dvajset minut pred poldnevom, se je na  avtocesti  med  izvozoma  Dramlje in Tepanje zgodila prometna nesreča, zaradi katere je avtocesta v obe smeri še vedno v celoti zaprta. Poljski  voznik  tovornega  vozila  s  priklopnikom, z naloženimi osebnimi vozili,  ki  je  vozil  v  smeri proti Ljubljani, je zaradi neprilagojene hitrosti  izgubil nadzor nad vozilom, trčil v varnostmo ograjo,  jo prebil in  zapeljal  na  nasprotno  smerno  vozišče. Na nasprotnem smernem vozišču trčil v slovensko  tovorno vozilo, namenjeno prevozu betona.
Deli  vozil,  ki  so  v  trčenju  leteli  po zraku, so poškodovali še osebno vozilo,  ki  je  prav  tako  vozilo v smeri  proti Mariboru. V trčenju je s poljskega  tovornega  vozila  padlo  nekaj  naloženih  vozil. Za vozilo je odrejen izredni tehnični pregled. Poljskega voznika, njegovega  sovoznika in voznika slovenskega tovornega vozila so po  trčenju odpeljali v bolnišnico. Vsi trije so se v prometni nesreči lažje poškodovali. Odstranjevanje posledic prometne nesreče še vedno poteka. (Milena Trbulin, foto: PGE Celje)

Sorodne novice

Pod vplivom alkohola trčil v vozila pred seboj

Jure Godler

Včeraj je po naših cestah pokalo

Jure Godler

Kadilo se je, ne gorelo

Jure Godler

Voznica prebila ograjo na mostu

Jure Godler

Trčila dva šibkejša udeleženca cestnega prometa

Zoran Borovšak

Gasilci PGE reševali vozilo v Vezovju

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več