18.5 C
Šentjur pri Celju
23/05/2024
sentjur.net

Včeraj je po naših cestah pokalo

Okoli 14.30 ure smo na avtocesti med Ljubečno in Dramljami obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami. 26-letni voznik osebnega vozila je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v osebno vozilo 55-letnega voznika osebnega vozila, ki je stal v koloni. Njegovo vozilo je odbilo še v vozilo pred njim. Rezervno kolo, ki je padlo z vozila 55-letnika, je poškodovalo še četrto vozilo. V trčenju se je 55-letni voznik hudo poškodoval, 26-letni povzročitelj pa lažje. V času ogleda in odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila avtocesta na tem odseku zaprta, zaradi obvozov je gneča nastala tudi na lokalnih cestah.

Nekaj minut pred 11. uro smo v Vrbnem obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču čelno trčili dve osebni vozili. Prometno nesrečo je povzročil voznik, ki je vozil v smeri proti Celju in je iz neznanega razloga zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je v tistem trenutku pravilno pripeljal drugi voznik osebnega vozila. Le-ta se je v trčenju lažje poškodoval.

Foto: FB Promet za Štajersko, P. M.

Čelno trčenje smo včeraj okoli 13.30 ure obravnavali tudi na Ponikvi. V tem primeru je voznica osebnega vozila zapeljala na nasprotno smerno vozišče in čelno trčila v voznico drugega osebnega vozila, ki je pravilno pripeljala nasproti. Povzročiteljica se je v trčenju lažje poškodovala.

Nekaj pred 14. uro smo prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami obravnavali na avtocesti med Celjem in Dramljami v smeri Maribora, ko je voznik osebnega vozila, zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo, trčil v osebno vozilo, ki je vozilo pred njim. V trčenju sta se lažje poškodovala sopotnika v obeh vozilih.

Sorodne novice

Pod vplivom alkohola trčil v vozila pred seboj

Jure Godler

Zagorela domačija v Vrbnem

Jure Godler

Otvoritev športnega igrišča zmotilo neurje

Jure Godler

Uredili bodo lokalno cesto Vrbno–Goričica

Jure Godler

Zaradi prometne nesreče zaprta oba pasova AC

Jure Godler

Kadilo se je, ne gorelo

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več