10.7 C
Šentjur pri Celju
02/04/2020
sentjur.net

Zmagovalec Naj škljoca je Danijel Berden

Šentjur, 23. 10. 2019 – Že drugo leto zapored JSKD, območna izpostava Šentjur, skupaj z Zvezo kulturnih društev Šentjur pripravlja javni natečaj Naj škljoc Šentjurskega poletja. Naj škljoc je foto natečaj za najboljše fotografije dogodkov Šentjurskega poletja 2019. Vabilo je bilo odprto za vse, ki s fotoaparatom spremljajo dogodke. “S fotografskim natečajem iščemo najbolj zanimive zamrznjene trenutke letošnjega Šentjurskega poletja,” je povedala vodja izpostave sklada Anita Koleša. Naj škljoc so izvedli že drugo leto zapored, pri izboru fotografij pa sodelujejo s priznanim slovenskim fotografom Tomažem Černejem. Med prispelimi fotografijami so izbrali 12 najboljših in jih objavili na Facebook strani. Obiskovalci strani so lahko s klikanjem všečkov izbirali najboljše fotografije.

Po zaključku zbiranja všečkov jih je največ prejela fotografija Danijela Berdena Orientalski večer. Fotografija je dobila 112 všečkov, vse fotografije skupaj pa so jih dobile 617. Natečaj je bil zelo uspešen, saj je organizator prejel 71 fotografij, ki jih je “pofotkalo” 13 obiskovalcev prireditev. Izmed izbranih fotografij jih bo devet od njih v začetku decembra razstavljenih na ograji Športnega parka Šentjur. “Fotografski natečaj, ki je namenjen tudi promociji Šentjurskega poletja, bomo v Območni izpostavi JSKD izvedli tudi naslednje leto. Čestitke avtorju in nastopajočim, ki so lepšale naše Šentjursko poletje in fotografije, ki so nastale na prireditvah našega poletnega festivala,” je še zaključila Koleša. (Jure Godler)

Sorodne novice

#koronaintervju št. 6: Anita Koleša, vodja JSKD OI Šentjur

ViP

Prejeli smo: Razstavili reprodukcije akvarelov Šentjurja

Jure Godler

Prejeli smo: Naši likovnici med najboljšimi v Sloveniji

Jure Godler

Prejeli smo: Začenja se 20. sezona abonmaja Gustav

Jure Godler

Martinovi dnevi Ponikva: Ponikva nekoč in danes

Tjaša Ferlež

Dvajset let v skladu s kulturo

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več