20.7 C
Šentjur pri Celju
27/05/2020
sentjur.net

Župan Diaci predlaga nov termin za soočenje …

fotografija_MarkoDiaciKot smo pisali v prispevku “Perčič vabi Diacija na soočenje”,  je občinski odbor SDS povabil aktualnega župana mag. Marka Diacija na soočenje. Župan zaradi obveznosti predlaga drug termin in jim odgovarja:

Spoštovani,

kot smo bili obveščeni s strani predstavnikov medijev, ste za ta petek napovedali soočenje županskih kandidatov v Občini Šentjur, v katerem navajate, da sem nanj bil pisno vabljen. Pisnega vabila žal še nisem prejel, prav tako ne po elektronski pošti, niti me niste kontaktirali osebno. Soočenja sem se kljub temu z velikim veseljem pripravljen udeležiti in sem vesel vabila.

Žal pa sem v petek zaseden zaradi vnaprej dogovorjenih neodložljivih obveznosti, ki jih ne morem odpovedati v zadnjem trenutku. Soočenje predlagam ob isti uri na isti lokaciji, kot ste ju predlagali, in sicer v torek, 30. septembra 2014. Dvorana je že rezervirana. Predlagam, da se pred tem sestaneta predstavnika obeh kandidatnih list oziroma organizatorja volilnih kampanj, da določita pravila soočenja in ostale podrobnosti. Kontaktna oseba Županove liste – Gibanja za občino Šentjur je Miran Koren (GSM 051 357 000). V upanju na pozitivni odgovor vas lepo pozdravljam,

mag. Marko Diaci, župan Občine Šentjur

Seveda pa nas to dogovarjanje o terminu in soočenju močno spominja na podobno soočenje, ki se ni odvilo pred štirimi leti na lokalnih volitvah 2010. Takrat je še izzivalec mag. Marko Diaci vabil na soočenje takratnega župana mag. Štefana Tisla. Pristaši obeh soočenja takrat niso dočakali, saj sta oba županska kandidata čakala na soočenje na različnih lokacijah. Morda pa se tokrat le uspejo dogovoriti. (Jure Godler)

 

Sorodne novice

SPV o več ukrepih na šentjurskih cestah

Jure Godler

Župan sprejel zlate maturante

ViP

Šentjurčani slavili občinski praznik

ViP

Po mesecu zatišja težki tovornjaki zopet v Šentjurju

ViP

Jager v Šentjurju odprl 42. poslovalnico

ViP

Prejeli smo: Poslanka Ivanuša odprla poslansko pisarno

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več