28.7 C
Šentjur pri Celju
18/07/2024
sentjur.net

#Beactive tudi na treningu članske ekipe KK Šentjur

Šentjur, 27. 9. 2019 – Evropski teden športa je v Sloveniji potekal že petič zapovrstjo. Gre za pobudo Evropske komisije za vzpodbujanje športa in telesne dejavnosti v Evropi s ciljem vzpodbuditi k telesni aktivnosti skozi celo leto. Glavna tema kampanje ostaja #BEACTIVE (ang. Bodite aktivni) in v Sloveniji “Bodi aktiven, bodi zdrav”. Je priložnost za povezovanje, združevanje in vključevanje. K projektu pa so se priključilil tudi šentjurski košarkarji KK Šentjur. Pripravili so dogajanje za mlade košarkarje, ki so pokazali svoje spretnosti v različnih igrah. V drugem delu so sodelovali tudi na treningu članske ekipe. Člani Košarkarskega kluba Šentjur in otroci so se razdelili na štiri mešane ekipe ter se pomerili med seboj. Na koncu turnirja je sledilo obvezno fotografiranje.

V času prireditve je vodstvo kluba tudi prodajalo sezonske vstopnice. V čast 50-letnice delovanja košarke v Šentjurju so lahko navijači vstopnice kupili s 50 % popustom. Šentjurski košarkarji, ki jih vodi Sašo Dončič, bodo kmalu začeli s svojo 20. zaporedno sezono v prvi slovenski košarkarski ligi (1. SKL). Domača sezona se bo začela 8. 10. 2019 s pokalno tekmo z Ježico. Prva domača ligaška tekma bo v soboto, 12. 10. 2019, ko bo v Hruševcu gostoval klub iz Domžal. (Jure Godler)

Sorodne novice

Damjan Novaković že tretjič trener KK Šentjur

Jure Godler

Novi trener KK Šentjur prišel in odšel

Jure Godler

KK Šentjur: Letošnji cilj je Liga za prvaka

Jure Godler

Jožetu Palčniku nagrada košarkarske zveze

ViP

KK Šentjur: V nepomembni tekmi razbili Krko

Jure Godler

Šentjurčani z mega uvodom k mirni končnici

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več