14.2 C
Šentjur pri Celju
03/10/2023
sentjur.net

Bodoče starše vabijo v program priprave na porod in starševstvo

Namen tečaja je seznaniti udeležence s potekom nosečnosti, z bližajočim se porodom, s poporodnim obdobjem, z nego in prehrano dojenčka in odgovoriti na vsa vprašanja, ki zanimajo bodoče starše.

Obiskovanje tečaja omogoči očetom prisotnost pri porodu!

Več ko boste vedeli o nosečnosti in porodu, bolj se boste posvetili svoji nosečnosti, več informacij boste zbrali, boljšo zdravstveno oskrbo si boste zagotovili – lažje boste dobro poskrbeli zase in za svojega še nerojenega otroka. Predvsem pa (bodoče) matere zaupajte sebi, svojim naravnim telesnim, psihičnim in duhovnim sposobnostim spočeti (seveda skupaj s partnerjem), donositi, roditi, dojiti, vzgajati in skrbeti za otroka. Skupaj s partnerjem med nosečnostjo uživajta v pripravi doma za novo bitje, ki vama bo ponujalo neomejene izzive za vajin osebni, partnerski in skupni družinski razvoj.

Termini Priprave na porod in starševstvo:
  • JULIJ: 4. 7. 2023, ob 11.URI
  • SEPTEMBER: 12. 9. 2023, ob 16. uri
  • OKTOBER: 3. 10. 2023, ob 11.URI
  • NOVEMBER: 7. 11. 2023, ob 16. uri
  • DECEMBER: 5. 12. 2023, ob 11.URI

Tečaj Priprava na porod in starševstvo poteka v Centru za krepitev zdravja, v predavalnici Centra za krepitev zdravja Šentjur, Mestni trg 5, Šentjur. Prijavite se na telefon: 03 746 24 50, 03 746 24 51  ali na e-naslov: dipl.ms.ckz@zd-sentjur.si. (Vodja priprave na porod in starševstvo, Marjana Kugonič, dipl. m. s., spec. zn.)

Sorodne novice

Center za krepitev zdravja dodal svoj kamenček v mozaiku

Jure Godler

Obvestilo o izvajanju “Priprav na porod in starševstvo”

Jure Godler

Naši zdravstveni delavci so v dobri kondiciji

Jure Godler

Otroci naj novo tehnologijo uporabljajo zmerno in po pameti

Jure Godler

Prejeli smo: Center za krepitev zdravja ZD Šentjur na Bučn’cah

Jure Godler

Prejeli smo: Mmmmm pustni krofi 

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več