5.2 C
Šentjur pri Celju
28/01/2022
sentjur.net

Bogomirju Ulbingu priznanje stranke

Šentjur, 2. 6. 2014 – Območni odbor stranke DeSUS je predlagal Bogomirja Ulbinga za najvišje strankarsko priznanje – zlato plaketo. Ulbing je vseskozi deloval v korist stranke, sodeloval pri volitvah, bil je tudi soustanovitelj odbora leta 2002. Ustanovil je krajevni odbor v Dramljah, kjer je predsednik. Prizadeval si je, da je stranka vedno imela poslanskega kandidata in da so napredovali v občinskem svetu. “Priznanja nisem pričakoval,” je bil skromen Ulbing, “pomeni pa mi, da se bom trudil za stranko še naprej in mi daje tudi določene obveznosti.”  Pravi, da mora stranka upokojencev še naprej obstajati.

“Za lokalne volitve smo se začeli pripravljati že lani, vendar so nas prehitele državnozborske volitve,” je povedal predsednik šentjurskega odbora DeSUS Alojz Recko. Dodal, je da je za državnozborske volitve zelo prekratek rok. “V Šentjurju ne razpolagamo s kadri, da bi jih imeli že v naprej določene za državnozborske volitve, zato sem zaskrbljen, kako bomo to speljali.” Za lokalne volitve pa imajo že polne liste dobrih kandidatov, pričakujejo pa, da bodo imeli vsaj enega svetnika več kot v preteklosti, pove Recko. Dogovorili so se tudi, da podprejo aktualnega župana mag. Marka Diacia kot kandidata za novi mandat. (J. G.)

 

 

Sorodne novice

Ani Mastnak in Slavku Škofu priznanje domače KS

ViP

OŠ Hruševec Šentjur prejela »priznanje digitalna šola«

Jure Godler

Spominski znak za požrtvovalnost v roke gasilcev

Tjaša Ferlež

DeSUS odslovil Roberta Polnarja

ViP

Albina Karmuzel tudi med nominiranci “izjemne osebnosti” 2019

Jure Godler

Atletski klub Šentjur in Vlado Artnak prejemnika priznanj

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več