10.2 C
Šentjur pri Celju
28/09/2020
sentjur.net

Brezplačna izobraževanja na Ljudski univerzi Šentjur

Ljudska univerza Šentjur deluje kot partner v evropskem projektu Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2018-2022, katerega namen je povečati vključenost odraslih v vseživljenjsko učenje in izboljšati kompetence na trgu dela ter osebnega razvoja za delovanje v sodobni družbi. Vpisi v brezplačne programe potekajo vsak dan v času uradnih ur, predstavitev programov Izzivi podeželja, računalniška in jezikovna izobraževanja na začetni in nadaljevalnih stopnjah bo potekala v sredo, 30. januarja 2019, ob 16. uri.

Z izvajanjem posameznega tečaja pričnemo takoj, ko imamo zagotovljenih 10–12 odraslih oseb, s poudarkom na nižje izobraženih (srednje poklicno izobraževanje) in starejših od 45 let (zaposleni, nezaposleni, gospodinje, kmetje), razen oseb, ki imajo status upokojenca, dijaka ali študenta. Udeleženci, ki bodo zaključili izobraževanje, prejmejo potrdilo o usposabljanju skupaj s prilogo popisom kompetenc po programu. Udeleženci javno veljavnih programov prejmejo po uspešno zaključenem programu javno veljavno listino.

Ne oklevajte in izkoristite brezplačno izobraževalno priložnost, ki je hkrati tudi priložnost za vašo osebno rast! 

(LUŠ)

Sorodne novice

Zahvala tečajnikov Univerze za tretje življenjsko obdobje na LUŠ

Jure Godler

LUŠ s čebelarji pripravila zaključek šolskega leta

Jure Godler

V časih in prostorih – razstava likovnega študijskega krožka (LUŠ)

Jure Godler

Prejeli smo: Promocija Ljudske univerze Šentjur na TV Celje

Jure Godler

Vloge strokovnih sodelavcev v vzgoji in izobraževanju

Jure Godler

Otroci naj novo tehnologijo uporabljajo zmerno in po pameti

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več