6.7 C
Šentjur pri Celju
02/12/2021
sentjur.net

Čarovnice vnovič obletavale Slivniško jezero

Gorica pri Slivnici, 30. oktober 2021 – Izmed vsebin, ki so se po letu koronskega premora vrnile, je tudi noč čarovnic v lokalu Ramna na Slivniškem jezeru. Prireditelji na čeli z Luko Polenškom so za otroke znova pripravili delavnice, poslikave obrazov in čarovniški poligon, prav tako so lahko obiskovalci poskusili priložnostni meni. Na njem sta se znašla tudi Luciferin zvarek in – za starše, kakopak – gin Pijana lucifera. Za pravšnjo čarovniško preizkušnjo so si lahko strašljive pojave ogledale tudi čarovniško predstavo Čarodeja Andreja. Ta je s težko razložljivimi triki pričaral začudenje in nasmeške na še tako mrkoglede maske.

Tudi letos pa so prireditelji pripravili že znano atrakcijo noči čarovnic na Ramni – hišo čarovnice Lucifere. Najpogumnejši obiskovalci so si lahko ogledali, kako živi in vari zvarke. Če jim je ob čarovniških sestavinah ostalo še kaj apetita, pa so jih postregle strašljivo poslikane točajke.

Sorodne novice

Poletje zašpilili s hladno deželo

ViP

Prejeli smo: Prvi maj na Slivniškem jezeru v mehurčku

Jure Godler

#koronaintervju št. 14: Luka Polenšek, gostinec

ViP

Na Ramni rajale številne maske

ViP

Znova bosi ob ritmih bossa nove

ViP

Ramna Jazz ponovno glasbeni presežek poletja

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več