6.7 C
Šentjur pri Celju
24/04/2024
sentjur.net

​Podjetniške ideje se bodo rojevale v novi kavarni

Gorica pri Slivnici, 3. maj 2023 – Podjetniški inkubator v Gorici pri Slivnici deluje že nekaj tednov. Med novimi idejami pa je danes zadišalo po že preverjenem receptu – kavi. V pritličju stavbe je namreč začela delovati nova kavarna Aurea. Njen najemnik je domačin Luka Polenšek, sicer tudi lastnik lokala Ramna, streljaj stran od Gorice pri Slivnici.

Da ima kava dokazano pozitivne učinke na bistrost, ni potrebno posebej poudarjati. Umestitev v podjetniški inkubator je tako zelo umestna, prav tako dopolnjuje ponudbo v delu kraja ob dveh trgovinah in stanovanjskih blokih. Tudi sam ambient je pripraven ustvarjalnosti; prostor ponuja bralno kredenco, ob umetniških delih Prevorčanke Polone Kitak pa h komfortnosti pripomore še številno rastlinje.

Na današnjem odprtju so med vrsto tistih, ki so jim zadišala mleta kavna zrna ali pa le novost v kraju, razdelili 200 brezplačnih kav, prav tako so bili odprtju primerno deležni narezka. Prehrana bo tudi sicer ostala pomemben spremljevalec ponudbe kavarne Aurea, saj bosta v stekleni vitrini na voljo sladki in slani kotiček.

Sorodne novice

Podjetniška inkubatorja vabita najemnike

Jure Godler

Javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnih prostorov v Podjetniškem inkubatorju AUREA v Gorici pri Slivnici

Jure Godler

Odprli novo podjetniško okno za kraj, občino in regijo

ViP

Župan in minister o evropskih projektih in priložnostih

Jure Godler

Krivulja Kresne noči znova navzgor

ViP

Čarovnice vnovič obletavale Slivniško jezero

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več