33.8 C
Šentjur pri Celju
17/08/2022
sentjur.net

Danica Polak Gruden: Na koncu je prevladalo srce

V Dolgo goro, očetov rojstni kraj, sem se z družino preselila pri šestih letih. Osnovno šolo sem obiskovala na podružnični šoli na Sladki gori, v petem razredu sem se prešolala na Osnovno šolo Blaža Kocena Ponikva. Izobraževanje sem nadaljevala na srednji šoli Borisa Kidriča v Celju. V tem času sem bila aktivna tudi kot gasilka v domači vasi, kjer sem bila kot nižja gasilska častnica I. stopnje, nekaj časa pa tudi mentorica pionirjev gasilcev v Prostovoljnem gasilskem društvu Dolga gora.

Kot dijakinja sem med počitnicami delala v tovarni Elegant Šentjur, kjer sem spoznala, v kako težkih razmerah delajo zaposlene v proizvodnji, da lahko preživijo družine. Zato sem se odločila za študij v Ljubljani, kjer sem diplomirala na Filozofski fakulteti, na Pravni fakulteti pa nadaljujem z doktorskim študijem.

….ko sem se odločala za kandidaturo, sem se odločala med Ljubljano, kjer živim že skoraj trideset let in kraji svoje mladosti, ki jih z družino pogosto obiščem med vikendi. Prevladalo je srce in odločitev je padla…grem domov!
Danica Polak Gruden
Kandidatka Gibanja Svoboda za poslanko DZ RS

Delo v državnem zboru

Med delom v Državnem zboru Republike Slovenije sem spoznala in zelo dobro sodelovala tudi s sedanjim županom občine Šentjur mag. Markom Diacijem. Takrat je bil poslanec Stranke mladih Slovenije, najino dobro sodelovanje se nadaljuje tudi sedaj. Veseli me, da je tudi kot župan zelo uspešen, saj je od leta 2010 in vse do danes ogromno storil za svojo občino.

Kandidatka za DZ RS Danica Polak Gruden v družbi s predsednikom Gibanja Svoboda Robertom Golobom in boksarjem Dejanom Zavcem

Moja življenjska pot pogosto ni bila lahka, ampak kjer je volja, tam je pot! Vedno sem bila in ostajam upornica, tako da me je zelo težko prepričati, da se nečesa ne da narediti, storiti, spremeniti … na bolje. V naslednjih dneh boste na svoje domove prejeli tudi moje letake, videli ob cesti moje plakate, me poslušali po Radiu Štajerski val in me spremljali v spletnem časopisu sentjur.net. Ker pa mi je najpomembnejši osebni stik z vami, bom v naslednjih dveh tednih tudi veliko na terenu, med vami. Res bom vesela, če me pocukate za rokav, ko me boste videli, da kakšno rečemo.

Se vidimo!

Danica Polak Gruden

Predvolilna plačana objava.
Naročnik oglasa je Gibanje Svoboda, Miklošičeva ulica 7, 1000 Ljubljana

Sorodne novice

V Golobovi ministrski ekipi tudi Šentjurčanka

ViP

Avtobus Svobode se je mudil tudi v Šentjurju

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več