14.5 C
Šentjur pri Celju
11/08/2022
sentjur.net

Dedek Mraz: Nisem pozabil nate!

Oglasil se nam je Dedek Mraz …

Nisem pozabil nate, sporoča vsem otrokom Občine Šentjur. Otrokom je poslal pismo, v katerem je zapisano, kje ga čaka darilo.  Čeprav njega tam žal tudi letos ne bo, sporoča naj pozorno preberejo njegovo sporočilo zraven darila. Darila bodo v živo, Dedek Mraz pa vas bo lepo pozdravil preko video posnetka, dostopna povezava do videa pa je zapisana na sporočilu zraven darila. Resnično je trdno stiskal pesti in do zadnjega trenutka upal, da bi prišel v Občino Šentjur, vendar žal neuspešno. Pravi, da je celo  leto skrbno opazoval vse otroke ter ponovno videl, da so bili otroci v Občini Šentjur zelo pridni. Vse pridne otroke pa vedno obdari, še pojasni ter vsem želi vse dobro v letu 2022!

Dedek Mraz otroke na daljavo pozdravi na spletni povezavi YouTube kanalu Društva prijateljev mladine Šentjur in na Facebook strani Društva prijateljev mladine Šentjur.

V pismu, ki so ga otroci prejeli po navadni pošti, je natančno naveden kraj in ura, kjer se lahko prevzame darilo. V kraju Šentjur, kjer je največje število otrok, je bilo darilo možno prevzeti v  petek, 17. 12. 2021 in v soboto, 18. 12. 2021 v Gasilskem domu Šentjur.. V preostalih krajih je kraj prevzema darila napisano na enak način, samo prilagojeno glede na kraj in uro.

Projekt obdarovanja otrok in snemanje video posnetka je omogočila Občinska zveza prijateljev mladine Šentjur in Občina Šentjur!

Pomoč pri obdarovanju pa so nudili številni prostovoljci iz vseh krajev občine, saj bi bilo brez njih nemogoče izvesti obdarovanje. Prostovoljstvo je res dokaz, da smo kot narod na zemljevidu sveta  majhni, v srcu in dejanjih veliki! To smo dokazali, dokazujemo in zagotovo bomo dokazali tudi v bodoče. Nesebičnost, srčnost in zaupanje nas v tovrstnih projektih vedno poveže. Res smo posebni.

Aleksandra Gradišnik, predsednica Društva prijateljev mladine Šentjurju

 

Sorodne novice

V Tednu otroka z otroško predstavo Bodimo prijatelji

Jure Godler

Prejeli smo: Morje ali bazen? Oboje!

Jure Godler

Na cesti nisem sam: Povej! Pokaži! Prepreči!

Jure Godler

Prejeli smo: Čas za drugačnost in iznajdljivost

Jure Godler

Dedek Mraz je darila poslal kar po pošti

Jure Godler

Poslanstvo Društva prijateljev mladine Šentjur ostaja enako

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več