19.6 C
Šentjur pri Celju
22/09/2023
sentjur.net

Novo leto čakali z Dedkom Mrazom

Šentjur, 31. 12. 2022 – Čeprav letos silvestrovanja v Šentjurju ni bilo, so prehod v novo leto vendarle dočakali številni otroci – nekaj ur pred uradnim vstopom. Glavni organizator silvestrovanja za otroke je bila Nina Ploštajner, ki tovrstna silvestrovanja pripravlja že enkaj let. V programu pred prihodom Dedka Mraza je zaplesala tudi sama organizatorica dogodka v podobi Tetke Zime, vse skupaj pa je hudomušno spremljal tudi škratek Karli, ki ga je upodobil Dejan Ploštajner.

Klicali sneg in Dedka Mraza

Uvodoma je zaigrala mlada violinistka Zarja Koželj, za njo pa so zaplesale so tudi mlade plesalke kot plesna skupina Snežinke, v podobi zimskih vil. Plesnih korakov jih uči Nina Ploštajner. Skupaj so klicali sneg, ki ga letošnjo zimo že močno pogrešamo. Za večino otrok, ki so se zbrali na otroškem silvestrovanju, je bil presežek večera ravno Dedek Mraz, ki jih je obiskal na Mestnem trgu. Skupaj so zapeli nekaj znanih napevov, otrokom pa je razdelil bombone. Ni pa manjkal niti pok odpiranja otroške penine ob odštevanju do novega leta – vaja za odrasle, ki so odštevali nekaj ur kasneje. (Jure Godler)

Sorodne novice

Dedek Mraz otrokom razdelil kar 1.126 daril

Jure Godler

Dedek Mraz: Nisem pozabil nate!

Jure Godler

Dedek Mraz je darila poslal kar po pošti

Jure Godler

December ob mestnem ognjišču: Odpirali šampanjce

Jure Godler

Prejeli smo: Medved Jakob in dedek Mraz z darili

Jure Godler

V Šentjurju kar dvakrat silvestrovali

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več