10.7 C
Šentjur pri Celju
19/05/2024
sentjur.net

Dedek Mraz otrokom razdelil kar 1.126 daril

Šentjur, 28. 12. 2022 – Zveza prijateljev mladine Šentjur skupaj z Občino Šentjur že vrsto let organizira obdarovanje otrok, ki so stari od dveh let pa vse do prvega razreda osnovne šole. Teh otrok je bilo letos kar 1.126. K tej dobrodelni akciji pa so poleg občine pristopile vse naše krajevne skupnosti, prav tako tudi donatorji iz bližje in daljne okolice – tudi iz Ljubljane in Kranja. Skupaj so lahko naročili darila za vse otroke, ki so izpolnjevali starostni kriterij.

Dedek Mraz razveseljeval

Otroci so si lahko ogledali tudi eno izmed dveh predstav Gledališča Smejček – Moj prijatelj dobri mož ali Pravljičarne Renate – Snežkina skrita želja. Po predstavi pa je najmlajše čakal tisti najbolj težko pričakovan dogodek – obisk Dedka Mraza in njegovih pomočnikov – škratov. Otroci so zapeli Siva kučma, bela brada in dobremu možu obljubili, da bodo pridni še naprej. Z listki so prevzelli darila, ki jih je skrbno razdeljeval Dedek Mraz. Tako veselja ob prazničnih dneh ni zmanjkalo.

Tiste otroke, ki niso uspeli dvigniti svojega darila zaradi odsotnosti na prireditvi, pa organizatorji pozivajo, da naj pokličejo na številko 041 808 793 (Albina) ali 041 274 198 (Martin) in se dogovorijo, kako bodo vsi otroci prišli do svoje obdaritve. (Jure Godler)

Sorodne novice

V novo leto prvi stopili šentjurski otroci

Jure Godler

Decembrska dogajanja v enoti Vrtca Šentjur na Prevorju

Jure Godler

Zakrament svetega obhajila prejelo 69 otrok

Jure Godler

Novo leto čakali z Dedkom Mrazom

Jure Godler

Dedek Mraz: Nisem pozabil nate!

Jure Godler

Dedek Mraz je darila poslal kar po pošti

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več