10.7 C
Šentjur pri Celju
19/05/2024
sentjur.net

Diaci dobil protikandidatko: v županski boj tudi Jelka Godec

Šentjur, 7. oktober 2022 – Volilna jesen v Občini Šentjur bo očitno zanimivejša, kot je kazalo še pred dnevi. Poslanka Slovenske demokratske stranke Jelke Godec je po nekaj dneh šušljanja danes potrdila, da bo kandidirala za mesto županje Občine Šentjur.

52-letna Godčeva trenutno vodi drugo največjo poslansko skupino v Državnem zboru Republike Slovenije, poslanka pa je že tretji mandat. Kot je to jutro zapisala na svojem Facebook profilu, se je za kandidaturo sama odločila po dolgem premisleku in prepričevanju občanov: “Razlogov je veliko, najpomembnejši pa je razvoj celotne občine, izvedba projektov, ki smo jih v zadnjih dveh letih predvideli za sofinanciranje s strani države ter dvig kvalitete življenja v naši občini.” Ob tem je zapisala tudi, da bo geslo njene kampanje #zate Občina Šentjur.

Jelka Godec tako po več letih postaja morda prva resnejša protikandidatka trenutnega župana Marka Diacija, ki si prav tako želi novega mandata na čelu šentjurske občine, a podrobnosti kandidature še ni predstavil.  (foto: SDS)

Sorodne novice

Pogovor o Sloveniji v duhu knjižnih uspešnic

Jure Godler

So slovenski kmetje na robu izumrtja?

Jure Godler

Šentjurčanki med najbolj uspešnimi politiki septembra

ViP

ŠENTJUR: Diaci vstopa v četrti mandat. Prejel 70,58 % glasov.

ViP

DOBJE: Leskovšku četrti mandat, kdo bo sedel v občinskem svetu?

ViP

‘Občino Šentjur bomo naredili veselo in sproščeno’

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več