0.7 C
Šentjur pri Celju
23/01/2022
sentjur.net

Dva pokala v Loko in Dobje

Slovenske Konjice, 14. 9. 2019 – V soboto je v Slovenskih Konjicah potekalo pokalno regijsko tekmovanje gasilske mladine, katerega so se udeležile tudi ekipe Gasilske zveze Šentjur. Pionirji so se med sabo pomerili v vaji z vedrovko in štafeto, med tem ko so se mladinci in mladinke v svoji konkurenci med seboj pomerili v vaji z ovirami in v štafeti.

Sodelovala tudi naša društva

Tekmovanja so se v Slovenskih Konjicah udeležile tudi ekipe iz Gasilske zveze Šentjur, in sicer pionirji in mladinci PGD Loka pri Žusmu, pionirke, mladinke in mladinci iz PGD Dobje, Pionirji in mladinci PGD Ponikva, mladinci in pionirji PGD Lokarje in mladinci PGD Slivnica.

V kategoriji pionirjev so od naših ekip 2. mesto zasedli člani PGD Loka pri Žusmu, med pionirkami pa so si 1. mesto priborile pionirke PGD Dobje. Med mladinci so 1. mesto zasedli mladinci PGD Ponikva in 3. mesto PGD Loka pri Žusmu. Med mladinkami so pokal za prvo mesto osvojile mladinke PGD Dobje. Vse ekipe so se na tekmovanju dobro odrezale in zopet pokazale dobro pripravljenost in več kot odlično znanje. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

Po dveh letih ponovno tekmovala gasilska mladina

Tjaša Ferlež

Svoje znanje pokazali tudi v Radečah

Tjaša Ferlež

V Dobje prehodni pokal v trajno last

Milenka Blažević

Srečanje slovensko-hrvaške mladine

Tjaša Ferlež

Veselica in tekmovanje: Za gasilce dež ni ovira

Jure Godler

Prehodna pokala v Dobje in na Ponikvo

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več