18.7 C
Šentjur pri Celju
04/07/2022
sentjur.net

Grobelčani osvojili odlično drugo mesto

Rogaška Slatina, 26. 2. 2022 V športni dvorani Balinček se je z zaključnim turnirjem v balinanju končala Zimska liga Rogaška. Sodelovale so ekipe: Hoče, Bar Lovec, Žalec, Krško, Šentjur, Grobelno 1, Grobelno 2, Šmarje, Rogaška 1, Rogaška 2, Rogaška 3 in mešana ekipa. Zaključni turnir so začeli s podelitvijo pokalov za osvojitev prvih treh mest v skupini A in skupini B tekmovanja.

Sodelujoče je pozdravil Jože Verk in jim razložil potek tekmovanja. Tekmovanje je bilo zelo enakovredno in razburljivo, saj so med tekmovanjem izpadale ekipe, ki so v sami Zimski ligi zasedla visoka mesta. V polfinalu so se pomerile ekipe Grobelno 1 : Rogaška 2 in Hoče : Bar Lovec. V finalu so igrali Grobelno 1 : Hoče za prvo mesto in za tretje Rogaška 2 : Bar Lovec. Prvo mesto je osvojila ekipa Hoče, odlično drugo mesto pa ekipa Grobelno 1, tretje bar Lovec in četrto ekipa Rogaška 2. Ekipe so prejele pokale in medalje. (Milenka Blažević)

Sorodne novice

Šentjurski balinarji tretji v drugi ligi Zimske lige

Milenka Blažević

Zmaga na jesenskem turnirju balinarjem Gorice pri Slivnici

Milenka Blažević

Balinarski turnir na Grobelnem

Jure Godler

Na Cmokovem memorialu nepremagljivi domačini

ViP

Balinanje: Šentjurčani presenetili sami sebe

Jure Godler

”Športali” Slivniškemu jezeru in krajevni skupnosti v čast

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več