10.7 C
Šentjur pri Celju
19/05/2024
sentjur.net

Grobelčani drugi na mednarodnem turnirju na Otoku

Otok (HR), 17. junij 2023 – V sklopu cerkvenega praznika kraja Otok je potekal tudi mednarodni balinarski turnir, na katerega je Balinarski klub Otok povabil kar 10 slovenskih ekip: BD Grobelno 1 in 2, Šentjur, ŠD Šmarje, BŠD Rogaška 1 in 2, BD Lenart, Bar Bolšec, Slovenske Konjice, Porčič, ekipo iz Varaždina (HR) in domače ekipe Otok 1, 2, 3.

Na začetku so udeležence pozdravili Đuro Ujlaki, predsednik Občinskega sveta Občine Preloge, Dejan Rojko, predsednik BK Otok, ter Ivo Boroš in jim zaželeli veliko balinarske sreče in prijateljskega druženja. V finalu sta se za prvo mesto pomerili ekipi Grobelno 1 in Bar Bolšec, za tretje pa domači ekipi Otok 2 in Otok 3. Prvo mesto je osvojila ekipa Bar Bolšec, drugo Grobelno 1, tretje Otok 3 in četrto Otok 2. Medalje in pokale so podelili Uljaki, Rojko in Boroš. Podelili so tudi pokale najbližačem, med njimi je drugo mesto osvojil Grobelčan Pero Vrečko. (Milenka Blažević)

Sorodne novice

Člani Balinarskega društva Grobelno predstavili odlične dosežke

Milenka Blažević

Grobelčani osvojili odlično drugo mesto

Jure Godler

Zmaga na jesenskem turnirju balinarjem Gorice pri Slivnici

Milenka Blažević

Grobelčani presenetili v Rogaški Slatini

Jure Godler

Šentjurčani drugi v Rogaški Slatini

Jure Godler

Martinov balinarski turnir

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več