12.5 C
Šentjur pri Celju
14/06/2024
sentjur.net

Grobelčani presenetili v Rogaški Slatini

Rogaška Slatina, 22. december 2018 – Na tradicionalnem mednarodnem božično-novoletnem turnirju v balinanju ROGAŠKA 2018 je sodelovalo 15 ekip; Porčič, Bar Bolšec, Hoče, Žalec, AMD Trbovlje, Krško, Slivnica, Askari, Otok/CRO, Grobelno I in II, Slovenska Bistrica in domače ekipe Veterani, Rekreativci, JSMM Rogaška Slatina.

Jože Verk, predsednik BŠD Rogaška Crystal, je udeležence na začetku lepo pozdravil in jim zaželel veliko športne sreče in prijetnega druženja. Največje presenečenje turnirja je bila je bila ekipa BK Grobelno, društva, ki je bilo ustanovljeno pred enim letom in z edino tekmovalko na turnirju Andrejo Horvat.

Prvo mesto je osvojila ekipa JSMM Rogaška Slatina, druga je bila ekipa Bar Bolšec in tretja ekipa Balinarskega kluba Grobelno. Četrto mesto je osvojila ekipa BK Askari. Od 5. do 8. mesta so se uvrstili Krško, AMD Trbovlje, Hoče in Veterani Rogaška. Prve štiri ekipe so prejele pokale in medalje, ki sta jih podelili Marjeta Verk in Danica Friškovic.

 

Milenka Blažević

 

Sorodne novice

Grobelčani drugi na mednarodnem turnirju na Otoku

Milenka Blažević

Šentjurčani drugi v Rogaški Slatini

Jure Godler

Martinov balinarski turnir

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več